Projekt smitta Alice

Idag ska vi åka och hälsa på Alice kusin som har vattkoppor. Tänkte försöka smitta henne med de innan Harry kommer så jag slipper ha två sjuka barn sen när väl någon får de längre fram. Vattkoppor är extremt smittsamt, luftburet så jag hoppas hon kommer få de. Själv har vi alla haft vattkoppor här så vi kan inte få de igen (hört med 1177 för säkerhetsskull). Skönt de=)

Och skönt om hon får de nu så hon inte smittar Harry med vattkoppor från dagis sen. Vore hemskt synd om pluttisen fick de så liten:(

Någon som vill ha en dos vattkoppor sen kanske? Om Alice blir smittad då. Lite kul att se om hon blir smittad, hon har ett bra immunförsvar den ungen och smittas inte så lätt.




Kommentarer
Postat av: En Liten Emma

Adrian har världens sämsta immunförsvar och han har lyckats komma undan tre gånger, jag som ville att han skulle ha det innan han började dagis, men det får jag nog sluta drömma om nu..

2011-04-05 @ 16:13:46
URL: http://enlitenemmas.blogg.se/
Postat av: Tina

Liam har klarat sig från 4 omgångar vattkoppor på dagis, men i julas slog det till, och rejält då också..

Det tar ca 2 veckor från smittotillfället tills det bryter ut, ca..

Liam fick hög feber och ganska precis 2 veckor senare kom kopporna + feber igen.. (dagis som sa att de tar ca 2 veckor)

Hoppas Alice får det nu, ju mindre dom är, desto lättare blir det för dom små sägs de. Och de tror jag nog på också faktiskt. Åk dit och lek igen, flera ggr om Alice har bra immunförsvar, och se till att dom kramas med samma nallar ;)

2011-04-06 @ 10:38:02
URL: http://familjentlt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0