Feber Alice

Alice har haft feber precis hela dagen, trots alvedon, trots vila, mycket dricka och två tupplurer. 39,1 hade hon nu ikväll stackarn=( Hon är fortfarande uppe, hon verkar inte alls trött men ack så hängig hon är lill fian:(

Imon har vi tusen grejer för oss, bland annat Fredriks kusins student. Men jag och Alice får la vara hemma om hon fortfarande har feber. Hoppas inte de. Nu har hon vatt sjuk i snart 2 veckor! Jävla förkylning!

Typiskt...

Precis vaknat. Alice blev gnällig och ögonen bara rullade i huvudet på henne strax efter 7. Tog upp henne och kännde hur varm hon var. 38.5 grader hade hon:/ Lagom skoj en sån här fin dag. Nu verkar hon dock jättepigg efter våran tupplur. Jag har inte fått ta feber på henne än så jag vet inte om hon har feber nu. Har hon ingen feber i em och verkar pigg går vi en kort promenad. Annars blir det en innedag trots de fina vädret. Typiskt.


GÄSP!

Why oh whyyy vaknar min dotter innan 5 imorse!!?? Jag somnade efter tolv, vatt uppe och pinkat 1 gång. Så inte mkt sömn innan de var dags att gå upp. Men jaja. Hon kommer bli trött runt 8 nu och om jag vill kan jag lägga mig och sova med henne då=) Dock vore de härligt att gå ut och gå en sväng, ska nog bli strålande väder idag!
Kikade ut genom vardagsrumsfönstret och såg termometern, var tvungen att gå ut på balkongen och se om de stämde. Jo visst gjorde de det! 15 grader ute kl 05.35. Det var varmt, till och med på de plastade golvet som oftast är iskallt.

Nu ska jag väcka Fredrik och göra kaffe till oss. Gör jag mkt kaffe kommer han säkert inte behöva ta med sig till jobbet och gör jag lite kaffe kommer han säkert säga att han måste ha med sig till jobbet. Så därför har jag väntat med kaffet. Nu är jag allt bra sugen!

Bebis koooom!

NU är jag trött på detta! Jag vill ha ut bebisen NU. Eller om någon dag då jag gått tiden fullt ut, räknas la som fullgången i slutet på veckan.

Jag är så splittrad, ena dagen så vill jag att plutten ska komma så sent som slutet på juni/början på juli. Dels för att bebisen är större, och jag får hellre en bebis på över 4 kilo än en under 3 kilo. För mig är amningen viktig och de känns som om vart man än läser så står de att större bebisar har lättare med amningen, behöver la inte vara så för alla men finns la statistik på de med. Så därför vore ju de bra om bebisen fick vara kvar i magen så länge som möjligt. Plus att de andra argumentet för att bebisen ska vara kvar så länge som möjligt är ju att då behöver jag inte ha båda barnen själv så länge, Fredrik går ju på 5 veckors semester i slutet på juli. De 10 pappardagarna som han får i samband med Harrys födelse kan gå hand i hand med början på hans semester, om jag får i början på juli.

Att jag vill ha ut bebisen redan nu är för att JAG är trött på detta. Trött på att ha ont här och där och inte kunna böja mig utan att bli anfådd. Och detta är ändå ingenting mot hur de var med Alice. Då hade jag detta de sista månaderna.. Nu har de bara vatt så här i två veckor typ, och jag är redan trött på de! Idag gick vi ca 4 km och lekte 1 timma på en lekplats, nu har jag såå ont i fogarna och höfterna att jag kan knappt gå. Så tröttsamt. Men de sköna med denna graviditeten är ändå att jag har ingen foglossning! Ingen alls! Lite halsbränna till och från men inget allvarligt. Jag mår fantastiskt bra, så länge jag inte rör mig. Men känns trist att röra sig runt huset bara..

Min tanke är väl att om jag för min skull vill ha ut bebis nu, men för bebisens skull blir det bäst i slutet på juni, Så då borde ju mitten på juni vara OK. Tänk, mitten på juni, om typ 16 dagar då.

Snart är jag mamma till 2. Oj va overkligt de känns!


Magen nyss.. Gjorde mig besväret med att resa mig upp *pust stööön stånk*
bara för att visa er en bild på skatten:)

På onsdag ska vi till mvc. Jag tror inte bebisen fixerat sig. Kände nog hur han gjorde en kullerbytta häromdagen:/ Hoppas bara han ligger med huvudet neråt! Tro inte de faktiskt... Eller så kanske han bara har en väldigt hård rumpa:P

Så här brukar han ligga:) Han sparkar som en tok med fötterna och händerna på min vänster sida, det gör så ont ibland att jag skriker rätt ut. Men mina revben låter han vara ifred=) Kan hända att han inte når dom, han är liksom för lång för att kunna sparka rakt upp. Alice fixerade sig ju i i typ vecka 35 så då var hon längre ner i magen, och nådde då mer rakt upp med bena, vilket gjorde att hon sparkade rakt på revbena:/

Fin bild va HAHA:D

Gissa BF och Könet uppdate

Cecilia- BF 28 Maj* Pojke * 48 cm 3053 gram *
Irina- BF 28 Maj* Pojke * 51 cm 3800 gram *
Anna- BF 29 Maj* Pojke * 48 cm 3756 gram *

Carro- BF 15 Juni* Pojke * 51 cm 3360 gram *
Maja- BF 15 Juni* Pojke * 51 cm 3760 gram *
Emma- BF 20 Juni* Pojke * 50 cm 4000 gram *
Emelie- BF 21 Juni* Pojke * 52 cm 3850 gram *
Sanna- BF 22 Juni* Flicka * 50 cm 3480 gram *
Sabine (jag)- BF 23 Juni* Hemligt * 52 cm 3865 gram *
Fredrik- BF 29 Juni* Hemligt * 52 cm 3950 gram *
Millan- BF 4 Juli* Flicka * 51 cm 4100 gram *

Ni får gärna komma med gissningar om ni inte redan gjort de:)

Har massa förvärkar och magen har sjunkit ner, kanske lite hjälp till att gissa;)

Alice kom på Bf+7 och då hade jag typ inga förvärkar alls innan, bara sammandragningar som inte kändes alls i princip. Inte minns jag att jag hade så här starka förvärkar iaf.

Sjuuuuk

Influensa? Förkylning? Vet inte vad.. är så trött i kroppen och har ont precis överallt. Ska gå och lägga mig nu.

Lusten att blogga är borta nu. Kanske starta en ny blogg när bebisen kommit och ta en paus tills dess.

Få se. Nu sova.

Jag återkommer.

Snabbt

Snabbt inlägg innan jag hoppar in i duschen. Måste försöka må lite bättre. Mår riktigt pissigt. Alice har till slut smittat mig, och Fredrik. Ont i halsen, huvudvärk och de trycker i öronen. Men igår kväll var de hemsk, helt plötsligt blev jag illamående också och trodde jag skulle spy.

Ska se om vi orkar ta oss ner på stan en sväng i em och kika på skor till mig. Min morsdagspresent =)
Annars får vi ta de en annan dag:)

Tjing!

Fredag

Åh va härligt, underbara fredagen är här:)

Tro de flesta av mina fredagsinlägg börjar med en sån positiv mening=)

Idag är Alice mer snorig än vad hon var igår. Fast hon verkar piggare, vatt och lekt i sitt rum en sväng till och med=)
Igår sov vi bort hela dagen nästan.. La oss vid 11.20 och tänkte att det blir väl som en vanlig tupplur, drygt 2 timmar. Jag vakande vid 14, slumrade till en gång till och vaknade till slut vid 15:O Helt galet.. Hade de inte vatt för att jag ca kvart över 15 var tvungen att försöka smyga upp för att kissa och väckte då Alice så hade hon nog kunnat sova en bra stund till. Hon var såå trött!

Sen la vi henne ändå halv 21 och hon somnade gott då. Trodde hon skulle somna efter 22 någon gång men icke=)

Idag blir det soffhäng. Drar inte ut henne i detta vädret, grått och så rått ute. Jag hade dock behövt komma ut. Känner mig så instängd här inne. Men min kropp orkar ingen vidare promenad. Sitter här med en mensvärks likande smärta i ryggen och magen. Molnande värk, förvärkar. Känns lite mysigt faktiskt:) Snart äre dags liksom:) Fast jag hoppas jag går över och får i slutet på juni. En månad tills dess. Det går snabbt. Är vi redo? Har inte greppat att vi ska ha en liten bebis snart. Känns så overkligt med en till. Hur får man tiden till att räcka? Skönt att vi har en sommar på oss att få ordning på vardagen =)

Funderar på om jag ska göra lite varm chokladmjölk till oss. Alice är så rosslig att det kan vara gott för henne att få något varmt. Skit samma att det är chokladmjölk, sånt får man dricka när man är sjuk:) Kan slå på stort och vispa lite grädde till med=) Sugen jag blev nu!

Trevlig fredag på er alla=)

Morrn

Tjohej!
Alice vakande halv 6, hon fick lägga sig i våran säng mellan oss. Var väl så där poppis.. Inte skulle hon sova mer iaf. Så hon och Fredrik gick upp 6.20 och jag låg kvar en kvart iaf. Seg morgon.

Hon har inte nyst än idag=) Verkar piggare!! Dock hostar hon lite men förhoppningsvis blir det inte värre utan bättre=) Nu leker hon med alla blöjpaketen i hallen, hon staplar upp dom och lägger sig på dom:P Nu kom hon med två stora papperspåsar som jag glömt lägga undan, tro hon hade tänkt trycka ner något blöjpaket där i..

Idag blir vi bara inne, även om Alice är bättre känns de bäst att hålla oss inne så hon hinner bli helt bra innan helgen.

Nu kom hon här med snorig näsa och ville jag skulle torka henne. Hon är så duktig på att säga till när snoret rinner. Tro hon tycker de är lite äckligt faktiskt. Samma här, snor är så hemskt tycker jag.

Nu ska jag packa upp lite blöjor och sen plocka undan lite här hemma, de lilla jag kan och får för Alice. Hon är väldigt mammig nu när hon är sjuk.

Min sjuka älskling

Jag har faktiskt räknat hur många ggr Alice nyst idag. 60 ggr fick jag de till innan vi åkte och handlade vid 18 och Alice passades av sin farmor. Sen har de ju blitt minst 10 ggr till sen dess. Hon har vatt skit dålig idag. Hade jag haft en bil hade jag kört en runda när Fredrik kom hem, bara för att komma hemifrån en stund. Hon har skrikit och gnällt hela dagen. Och jag med mina graviditetshormoner nu som inte fixar skrik och gråt.. Jättejobbig dag har vi haft. Stackars min lilla tjej! När Fredrik slutade så skrev vi ner en handlingslista och åkte och storhandlade. Alice fick vara hos sin farmor och farfar, där verkade hon piggna till och var glad och lekte. Så skönt för henne=) Och min, jag behövde vila huvudet lite.

Sen när vi kom hem fikade vi lite hos dom och sen gick vi upp till oss. Då bröt Alice ihop och blev ett helt annat barn. Gick från att vara glad till mini-monster. Över 38 graders feber hade hon, i vanliga fall har hon runt 36.4 grader. Hon var helt slut. Så hon fick välling i mitt knä och sen flyttade Fredrik in hennes säng till vårat sovrum. Hon är så tät i luftrören och rosslig att det känns bäst att ha henne inne hos oss om hon skulle börja hosta eller något och behöver lyftas upp. 

Få innerligt hoppas att detta går över snabbt, och att vi andra inte blir smittade. Det blir vi ju typ alltid men man kan alltid hoppas. Jag/vi som hade så mkt planerat till veckan.. Nu blev inget gjort, men de kan inte hjälpas. Nästa vecka är de fullbokat igen, plus de vi inte hann med nu till veckan. Få planera tiden bättre helt enkelt=)

Nu ska jag dricka lite hallonbladste och vänta ut bebis nr två. Bara några veckor kvar nu. Känns galet..
Oh ja våran vagn hade kommit nu=) Ska dock inte hämta den nu men skönt att veta att den finns i Varberg iaf=)

Tjing!

Slappt

Idag blir de slappt här hemma. Jag mår mkt bättre men Alice, ja hon mår la bra minus allt nysande och snorande. Hon har vatt uppe i ca 30 min och redan nyst 11 gånger, som jag kunnat räkna iaf. Hon nös typ 5 ggr på raken när hon vakande. Stackars lilla fian:( Nu ligger hon i soffan, nerbäddad med pappas kuddar och täcke. 12 nysningar nu.

Nu kikade hon upp och hon är helt röd i ögonen också. Ska krypa ner jämte henne i soffan nu. Vi brukar ofta ligga och gosa i soffan, men nu har magen min börjat bli så stor att vi får inte plats jämte varandra längre:P Och ligga uppepå magen får hon inte för bebisen, då blir Harry så sur:P Ska gosa ner mig så gott jag kan iaf och kika på tv med henne, dagen tar vi som den kommer.

Tisdag

Precis kikat på Desperate Housewives och ätit vaniljglass med jordgubbar=)

Bloggar jag inte på morgonen så glömmer jag lätt bort de, dåligt jag vet.

Dagen har flytit på, Alice har nyst säkert nämre 30 ggr idag. Snoret rinner och slö har hon vatt. Hon piggnade dock till nu på kvällen med hade ändå lite feber när vi la henne så hon fick sig en alvedon och lite nässpray. Hoppas hon är bra snart. Själv har jag vatt "bakis" idag igen, så slö i kroppen. Är nog någon virus grej, tycker jag är lite piggare nu ikväll dock=)

Imore blev jag så rädd.. Jag va inne och duschade, med öppen dörr och Alice lös i lägenheten. Hon sköter sig fint själv så och kommer alltid när jag ropar på henne, vilket jag gör typ varannan minut:P Men idag kom hon inte när jag ropade en gång, som tur var så hade jag precis duschat klart så jag hoppar ut ur duschen och lyssnar efter henne. Inte ett ljud. Går ut från badrummet och möts av en nerblodad Alice med framsträckta händer. Såg först att hon hade blod på handen och fingrarna, tänkte att hon kanske petat sig i näsan och börjat blöda så med tanke på att hon hade näsblod i torsdags och de har vatt lite blod till och från under helgen. Men hon var inte blodig i ansiktet/runt näsan. Sen ser jag att hon har blod på hela bröstet/magen (hon hade ingen tröja på sig). Då får jag panik, för jag ser inte vart blodet kommer ifrån. Kikar in i vårat sovrum och möts av blod blod blod. På golvet, på dörren, på väggen, på lakanet i våran säng.. Och på golvet vid min sida om sängen ligger de ett krossat glas (mitt vatten glas jag haft under natten). Hon hade skurit sig på en skärva på fingertoppen, blödde som katten! Själv hade hon inte ont. Hon undrade mest var de var och varför jag var så upprörd. Ringde Fredrik som var i närheten så han kom hem för att kika så hon inte hade glas i fingret. Jag är inte så förtjust i blod, men klarade av att skölja av henne samt ta upp de värsta blodet. Usch den starka lukten av järn... Hemskt! När Alice fick plåster på fingret fattade hon att hon hade "ajaj" på fingret och började böla.

Igår var de bajs, idag blod. Undra vad som kommer imon.

Nu ska jag börja packa ner lite saker i BB väskan:) Tänkte lägga ner sånt som jag ändå inte behöver använda nu, samt lite bebiskläder=) Mysigt att börja förbereda så:)

Kikar in

Och säger godnatt.. Suck vilken dag. Alice har tagit sig på halsen och sagt "ajaja" flera gånger under dagen. Jag hade ont i halsen igår (och har haft lite ont idag) och Fredrik häromdagen. Lite feber hade hon ikväll med så hon fick en alvedon, då piggnade hon på sig lite. Stackars smulan:/

Innan kom hon med hela händerna fulla med bajs... Jippy! Hon skakade och hade panik, förmodligen för att hon blev chockad över vad de var för konstigt. Hon hade inte kletat de någonstans, förutom på sina händer. Hon hade kliat sig bak nere i blöjan och fått bajs på ena handen så. Duktig av henne att hon kom och sa till iaf. Så de blev tvagning på högsta nivå. Situationen utspelade sig när jag precis diskat klart all disk och jag var helt slut och skulle slänga mig på soffan. Lägligt va:P Trevlig info till er läsare va;) Jag är stolt över henne att hon kom och sa till mig, det visar hur stor hon är:) Även om de inte var så mysigt:P

Nu är jag sååå trött. Ska göra mig klar för sängen nu.

Trött på

*Att må så där halv-taskigt
*Vara gravid
*Ha ont lite här och var
*Inte kunna röra mig helt fritt utan att få ont

Listan kan göras längre. Suck och stön, lite så känner jag idag. Är så varm i kroppen, svullna fötter och halsbränna. Lite smått ont i huvudet också. Känner mig grymt bakis, utan anledningen till de. Har vatt soffläge här hela dagen. Alice är jätte gnällig, hon har dragit fram alla småprylar i sitt rum och förflyttat de till vardagsrummet. Jippy.. Har plockat lite men halsbrännan sätter stopp för de då de känns som om jag kommer kräkas när jag böjer mig fram. Nu kommer gnällfian här igen.. Yes hela ansiktet inkletat med snor.. Förkyld antar jag. Hon har nysst jättemkt sen i fredags kväll. Ska försöka underhålla henne nu. Fredrik är iväg hela dagen idag så detta blir en rolig dag/kväll. Jobbigt med en gnällfia när man själv mår så dåligt. Jaja vila kan man göra på sin dödsbädd.

Over and out

Rusar fram

Tiden bara flyger fram.. Bebis kommer snart:) Allt är i princip klart för bebisen också. Bebiskläder, filtar och påslakan är tvättade. Ska bara köpa en madrass+kudde och bygga ihop Alice nya säng så bebisen kan få hennes gamla. Sen hämta vagnen, fast de gör vi nog inte förens vi kommit hem från BB. Eller kanske runt den 20:e juni om vi inte redan hämtat den då. Känns overkligt att jag inte kommer vara gravid så mkt längre till. Skönt! När jag var gravid med Alice så var det lite mer speciellt på något sätt, tro det är så med första barnet. Nu har jag knappt hunnit fatta vad som sker. Men ser ju lika mkt fram emot en liten bebis nu:) Men tro inget kan ersätta första gången man fick barn och fick se sitt barn, eller vem vet de kanske är lika speciellt varje gång man får barn..?

Alice har blivit så stor helt plötsligt också. Frågade henne om hon ville se film nu, hon nickade:)
Så nu ligger hon i soffan och ser på Nalle Puh:)

Idag är jag inte alls pigg (känner mig förkyld), så skönt att hon kan se en film nu och bara ta de lugnt:)

Och igår..

.. Var vi på besök hos en släkting till mig i Småland. Fast först var vi en sväng inne på Gekås, aldrig mer att vi åker dit så tidigt på dagen! Var där vid 9.. och fasen så mkt folk de var!!!!! Jag fattar inte att folk vill åka dit så tidigt.. Stackars människor! Vilken syn de måste få av Gekås! Trångt och jävligt.. Nä på em ska man åka dit, då är de luftigt och man behöver inte trängas:) Fick köpt en hel del. Bebisfiltar, nu har ni nog så det räcker:P Fast kan man ha för mkt bebisfiltar?? Sen lite annat som vi behövde. Fick dock ingen amningskudde:/ Hade gått förbi de stället och vi vände inte i den folkmängden! Sen hade ju inte jag någon mobil så vi var tvugna att hänga ihop så vi inte kom ifrån varandra, vilket gjorde att vi inte kunde handla snabbt och effektivt.. Så gissa om jag var trött efter turen inne på Gekås! Alice fick sig skor från skoboo också, fina kavatskor:)

Sen bar de av till småland. Tog sin lilla tid att komma ur garaget för någon hade parkerat för nära oss så Fredrik fick springa in och säga till på Gekås så dom ropade upp ägaren till bilen så han kunde flytta den så vi kom ut... Jävligt stressande då Alice var trött och vi hade bråttom.. Iaf kom vi iväg till slut. Alice somnade och sov hela vägen:) Vi körde fel också, inne i Värnamo.. Men till slut kom vi fram=) Min släkting har 3 hundar och Alice var ju helt överlycklig! Hon busade och skojjade med den yngsta vovven, en fransk bulldog. Dom lekte så bra ihop=) Vi kollade på kossorna som stod i hagen en bit ifrån huset, kollade på kissar och traktorer, Alice var så förtjust!
Bjöds på god mat, och oj vilken god sås!! Tänk om man kunde göra sån sås..Såsen var underbar!
Vi åkte hem runt 20 tro jag, tog en längre väg hem så vi var inte hemma fören halv tolv. Men då pausade vi flera gånger, 1 gång på donken i Ljungby för jag var hungrig, igen. Alice sov 1 timma sen vaknade hon och gnällde hela vägen hem, till och från. Idag vakande Alice inte fören 9 nästan, och vi alla är helt slut efter dagen igår:P

Så idag sker inte mkt. Vi går fortfarande runt i pjamas:P Jag ska ta mig ett bad nu och Fredrik ska börja städa lite. Vi har tvättdag idag med. Vädret är inte de bästa så de gör inget faktiskt när vi ändå ska städa och tvätta idag:P

Hoppas ni andra haft en bra helg också=)

Mobilfri och ont i ryggen

Ont i ryggen.. Var på en lekplats innan, lyfte Alice upp på en klätterställning och sen åkte hon ner. Vi gjorde om de kanske 5-10 ggr. Det var tydligen för jobbigt för min rygg. Kände inget då men sen efter våran eftermiddagslur så vakande jag med världens värk:/ Har legat på soffan sen dess, eller ja en snabb sväng ner till stan och in på the phone house blev det bara.

Mitt abonnemang går inte att förnya fören i februari 2012!!!!!!! Och jag kan inte göra något åt de hela.. Det ska betalas. SUCK. Men jag kan ta en iphone på räntefri avbetalning+ mitt gamla abonnemang+ en förhöjd månadsavgift, tro jag de var. Kommer bli uppåt 1000 spänn med de jag ringer och smsar.. Men gå till februari med en skrutt mobil vill jag inte (samt ändå betala 350 för de gamla abonnemanget + de jag ringer och smsar för). Jag är la lite bortskämd.. Men jag tar så mkt bilder och skickar massa mms att det skulle vara bajstråkigt att "bara" ha en mobil för att ringa och sms med. Och hur ska jag klara mig utan facebook på mobilen:P Man har ju verkligen blivit bekväm med de där.

Få se hur jag gör. Vore kul att ha en iphone med alla appar:) Men jag vet inte. Fredrik får bestämma. Jag har beslutsångerst.

Nu ska Alice sova, sent men hon sov ju em till 15.20 så hon har vatt så pigg ikväll. Själv ska jag ta mig lite kaffe och strax sova. Imon ska vi upp tidigt, fast vi går alltid upp tidigt:P Men imon ska vi en snabb sväng till Gekås innan vi kör vidare ner mot Värnamo och Rydaholm och hälsar på en släkting till mig:) Ska bli så skoj, inte träffats på så länge. Det står på schemat imon.

Trevlig helg alla!!!

Fredag

Go morrn!
Alice näsa är lite blå och svullen.. Men hon har nog inte ont iaf, skönt de!
Strax ska vi gå ut en sväng.. Utan mobil. Suck man ser inget alls på skärmen, är vatten innaför den. Annars funkade den att starta iaf. Ska ner till stan sen när Fredrik slutat och kika hur de ligger till med försäkring och sånt. Jag önska att jag kunde ta en ny mobil på mitt abonnemang, men det kan jag inte än! Kanske någon vänlig själv där ute som har en mobil liggandes som kan lånas ut till mig för en slant? Eller gratis, bättre de;) Vore ju kanon om jag kunnat låna någon tills jag kunde förnya mitt abonnemang.

Nyss så ringde kösammordnaren, eller vad hon nu var. Vi har fått en dagis plats i september. På de dagiset vi ville ha. Vet ej om jag vill ha henne på dagis i höst nu längre dock. Jag kommer ändå vara hemma med den lille bebisen så då kan Alice lika väl vara hemma hos oss. Jag tycker faktiskt hon är för liten för dagis. Ni andra föräldrar får göra som ni vill men jag tycker att så små barn ska inte vara på dagis om man inte måste ha dom där. Man kan gå till öppnaförskolan så dom får leka av sig. Men tråkigt nog har inte alla den möjligheten att vara hemma tills barnen är över 2 år. Jag kanske bara känner så här för att Alice är mitt första barn och jag är så rädd om henne. Kanske hamnar bebis nr 2 på dagis vid 1,5 år och det kanske känns jättebra då. Vad vet jag. Alice är iaf min lilla bebis nu och jag är sååå rädd om henne att bara tanken på att någon annan ska ha hand om henne... Ja det känns inte bra! Men vi ska iaf gå och titta på dagiset innan vi säger blankt nej. Kan hända att det kommer kännas jättebra med personalen och Alice kanske gillar de. Fredrik vill nog helst inte heller ha henne på dagis, han är lika fjantig som jag haha;P

Dagiset ligger iaf nära, Alice klarar utan problem att gå dit helt själv, alltså inte åka vagnen utan gå bredvid:P

Ja vi har en vecka på oss att bestämma oss så ska försöka besöka dagiset där innan.

Nu ska vi sticka ut en stund.

Suck.. vilken dag

Usch.. haft en hemsk dag. Stressat som ett djur då Alice och jag sov för länge på em. Hann ner till stan och hämta hennes byxor och köpa vitaminer sen hämtade Fredrik upp oss och vi åkte på ett Home Party hos Karin. Väl där trillar Alice av James lilla "bobby car" och slår huvud och näsa i klinker golvet.. Blödde näsblod över både sig själv, mig och Fredrik. Tro hon skrek säkert 20 min innan vi sa att vi åker hem, för de gick inte att lugna henne alls. Hon skrek och skrek och skrek. Hon är ett sånt barn som man inte kan locka med saker när hon väl slagit sig så det gör riktigt ont. Hon lugnar sig inte.. Hon måste somna för att kunna vakna lugn. Så lite skrik i bilen på väg hem men hon somnade snabbt och när vi kom hem var det bra. Då skrattade hon och busade. Jag avskyr när hon slår sig, det gör så ont i mitt hjärta att se henne gråta och skrika så:( Fick kämpa för att inte börja lipa själv, är såå känslig som gravid nu och jag fixar inte att se henne ledsen:(

När Fredrik lagt henne började jag leta efter min mobil.. Kunde inte hitta den... Kom på att den hade jag ju i fickan på min huvtröja som de kom blod på, så då låg den i tvätten och var tvättad... SUCK. Så nu har jag ingen mobil... Är för fattig för att fixa en ny och jag har nog ingen försäkring på denna mobilen heller.. Inte vad jag minns iaf.. Fucking jävla great.

Så nu är jag lite ledsen på Fredrik, någon måste ju ta smällen för detta:P ..Även om han inte kunde hjälpa de. MEN man kollar ju alltid alla fickor.. Jaja skit samma, det är ju bara en mobil.. Vill ni mig något så finns jag här eller på fb.

Har en hemsk halsbränna, så jag vet nog hur natten kommer att bli.. Ont i ryggen har jag med.. Suck inget känns bra i kroppen nu! Snart får jag la värkar också, vilket jag helst inte vill ha just nu! Vore väl klockrent att bebis skulle komma nu... Nej nej nej!

Nu ska jag sova och hoppas innerligt att morgondagen blir bättre. Underbart att det är fredag iaf!

Torsdag

Go morrn! Jag sooooov inatt! Var bara uppe en gång och slapp halsbrännan:)

Alice vakande givetvis redan strax efter 6. Hon har inte sovit klart då men upp ska hon. Hon ligger på soffan nu och dricker lite välling och kollar på tv. Hon har blivit så stor helt plötsligt! Även om hon i princip inte säger något så förstår jag henne bra. Hon nickar och skakar på huvudet när man frågar henne saker, och jag vill tro att hon förstår vad de betyder att nicka och skaka på huvudet. Idag har vi lite att pyssla med, ska ner på stan och köpa vitaminer till mig och hämta ett par leggings som jag la undan till Alice igår. Kunde inte bestämma mig för om jag skulle köpa en jumpsuit till henne eller ej så jag la undan två. Hittade dock en mkt finare på Lindex hemsida så jag beställde en jumpsuit och ett par shorts till henne därifrån. Man hämtar ut de kostnadsfritt i butiken, smart! Men leggingsen ska hon ha iaf så får traska ner och hämta dom sen. Hade helst sluppit gå ut idag, är så jädra grått och trist ute och så har de regnat.. Kommer la vara sånt här väder hela dagen:/

Behöver plocka lite här hemma under dagen.. Lägga undan alla mina vinterkläder, har fortfarande inte fått de gjort så nu är mina garderober helt överfyllda! Sen städa i Alice garderober, har fortfarande inte fått de gjort! Tvätta mer bebiskläder och lägga in de i nystädade garderober. Ja listan kan fyllas på. Detta ska jag försöka hinna med innan Fredrik kommit hem, för då ska vi köra till hans kusin (tro det är kusin) som ska ha ett sånt home party eller vad det hette. Ska kika lite på vad det är sen hämta mina partylite ljus:P Hade totalt glömt bort dom haha:P Få bli en snabb runda då vi har all världens tvätt ikväll.. Blä..

Nu ska jag ta mig några mackor och sen se om jag inte kan få diska lite, får sällan göra de ifred nu mera.. Alice ska stå på en stol jämte och blaska med en egen diskborste, vatten och skumm i hela köket! Men hon tycker ju de är kul att vara med så då får hon så klart de:)

Mvc 18/5

Sf mått: 32 cm
Hjärtljud: 132 slag per minut

Allt var bra, järnvärdet hade sjunkit lite dock. Hade 116 nu men de var helt ok. Ska bara fortsätta äta mina tabletter och se på nästa besök vad de ligger på då. Alice var med denna gången också och hon skötte sig bra idag:) Hon har blivit bekant med stället så hon är mkt fräckare nu, även inne på bms rum:P Ska pilla på allt men lyssnar när man säger till henne. Dock var hon trött när vi var där så hon var lite gnällig.

Jag vägde Alice på vågen också, hon hade gått ner lite. Inte konstigt eftersom hon ätit så lite i över en vecka. Fast de har börjat vända nu och bli bättre=) Själv hade jag inte gått upp något alls. Väldigt lustigt med tanke på att min vikt aldrig stått still när jag vatt gravid. Men jag ska la inte klaga, 19 kilo + nu sen jag blev gravid:P Men jag är ännu 1 kilo ifrån min vikt på inskrivningen när jag var gravid med Alice. Hur galet är inte de... Fasen va stor jag måste vatt..

Bebisen är inte fixerad:/ Huvudet neråt fortfarande iaf. 2a barnet kan ju fixera sig senare än första. Alice var redan fixerad i denna veckan. Det kommer la, hoppas jag:)

Alice fick mäta magen:) Min bm lyfte upp henne och satte henne på knä mellan mina lår så hon kunde mäta och vara med, det uppskattades av Alice:) Hon fick trycka på doplern idag med, vilket var så skoj:P Hjärtljuden var fina och bra. Alice såg såå fundersam ut när vi lyssnade, pekade på min mage och undrade vad de var:P

Nästa besök är 1 juni, hoppas att de blir de sista. Eller ja jag både hoppas på de men samtidigt inte. Skulle vilja ha 6:e juni (en röd dag=alltid ledig på sin födelsedag) eller så vill jag ha så sent som möjligt i juni. Bebis kommer när den är redo, jag ska inte låsa mig på något datum:)

Emma ska ha nära mig, vore skoj om vi låg på BB samtidigt:) 6:e juni passade bra i hennes kalender också så vi får la se när bebbarna kikar ut;)


Onsdag

Go morrn.. Vilken natt!!! Mått illa och haft ont i magen om vart annat.. Vaknat och haft kräksmak i hela munnen, jävla halsbränna!!! Snart är detta dock över, bara några veckor till!

Alice vakande runt 6.. Hon ville la inte missa Dora och de andra programmen från NickJunior. Nu var de slut och då äre full rulle på fröken igen.

Igår tvättade vi lite bebiskläder, så himla mysigt att se alla små bodys och byxor! Ska vika och lägga in de i garderoben sen:)

Nu först ska jag duscha, sen ska vi nog sova fm om en stund. Alice håller redan på att bli trött:P

Idag är det dags för ett besök hos bm:)

Hörs senare!

Alice röngten

Oj så bra det gick idag! Själv var jag hypernervös när dom ropade upp Alice... Hon tog pappa i handen och gick så duktigt in på röntgen rummet, dörren stängdes och jag väntade utanför. Jag kunde höra ytterst lite genom dörren, jag lyssnade förtvivlat efter skrik och till slut kom de.. Ett skrik sen inge mer. Sen hörde jag maskinen och folk prata och skoja. Efter 10 min kom en glad Alice och pappa ut, Alice hade till och med fått ett gosedjur, en kängrur=)
Sköterskorna hade lekt och busat med henne där inne, de hade en Bamse handdocka och lekte titt-ut:) Skriket jag ahde hört var när de satte igång maskinerna, då hade Alice blivit lite rädd men de hade bara vatt ett mini-skrik sen var hon glad igen.

Jag höll på att börja lipa när jag såg min lilla älskling komma ut från rummet, så stolt jag var över henne! Och så stressad jag var.. Jag minndes hur hemskt jag hade upplevt att röntgas var när jag var liten och allt de kom tillbaka. Fredrik sa att han såg på mig hur jobbigt jag tyckte de var. Skönt att de är över nu iaf och att det gick så bra!

Så stolta vi är över henne vårat hjärta!!

Nya tröjan, nya fåret


Alice i sin nya fina t-shirt från Lindex:) Jagade runt efter den, för tro de eller ej men 92 var för litet! Så nu har hon 98 i denna tröjan, men det är nog ett undantag för hon har 92 i alla andra kläder. Den är så himla fin och färgglad!


Här är den nya familjemedlemmen också:) Timmy lamm:)

Tisdag i maj

Tjohej!
Vaknade tidigt idag, så börjar bli lite trött redan nu. Alice vakande strax innan 7 och har precis kollat på Dora, med sitt Timmie lamm:) Köpte ett sånt till henne igår som säger bäää:P Hon älskar de! Gosar med det och bär runt på de:) Fattar inte vad hon skulle upp och göra nu dock, hon är skit trött. Strax ska vi göra oss klara och gå till sjukhuset, piss väder ute så ser inte fram emot de. Ser inte fram emot de heller pga att Alice ska röntgas:/ De är hennes fötter som ska röntgas för hon har en böjd tå på vadera fot, som hon går på och nu när hon börjat gå mer så har hon fått såna vattenblåsor på tåna stackarn:( När vi vatt ute och hon gått mkt så tar hon sig på tåna och visar att det gör ont. Tycker så synd om henne! Tårna har hon ärvt av mig, har också böjda tår men jag går inte på mina som tur är. För att ha ont är inte kul och de ska hon inte behöva ha lill kotten. Så dit ska vi strax. Ska möta Fredrik där för jag vet inte om jag får hålla henne när hon röntgas nu när jag är gravid. Vet ej om jag vågar heller, hon kommer ju skrika som en stucken gris och det fixar inte jag! Jag röntgades när jag var typ 2-3 år och jag minns hela händelsen, som jag skrek!! Och dom bara höll fast mig:( Jag har skräck för sjukhus nu.. Så jag vågar nog inte hålla fast Alice om hon skulle börja skrika. Hon får ha med sig sitt får, tänkte att det kanske hjälper lite. Hoppas de. Jag väntar mig dock de värsta..

Igår satt Alice och kollade på Unga mödrar med mig, när dom visade en liten bebis så böjde sig Alice emot mig och pussade på magen och sa "BEBI" och klappade:) Så gjorde hon säkert 5-6 ggr:) Igår tog jag fram bebiskläderna och började sortera de i högar i olika färg efter hur de skulle tvättas, la allt vitt i en påse och bar ut den i hallen. Då kommer Alice springandes med en liiiiiiten mini strumpa vrålandes "BEBIIIIII" och la den i påsen:P Hon är så himla söt!! Varje gång vi ser en bebis på tv skiner hon upp som en sol och klappar på min mage. Men jag tro inte hon förstår att det är en bebis där inne, eller kanske hon gör.. Hon är iaf otroligt söt mitt hjärta, bästa storasystern:)

Nu ska jag ta på Alice kläder och ge henne lite gröt. Maten går sådär nu... Hon stressar upp sig vid maten och ska inte ha och att tvinga henne går inte för då blir de värre. Men hon äter lite iaf, får nöja oss med de.

Hörs senare! Ha en bra dag!

Ny vecka

Go morrn, ny vecka nu då.
I veckan händer de mkt, lite skoj för då går tiden snabbare=)

Idag äre verkligen skit väder ute=/ Så det blir en städ dag inne ist. Vi blev självklart inte klara med städningen igår. Och med städning menar jag städa i skåp och sortera och slänga saker. Jag ska nog ta Alice garderober sen och fixa lite där. Sen tvätta lite bebiskläder om det är ledig nere i tvättstugan.

Fredrik råkade väcka Alice imorse, märkte på henne att hon hade inte sovit klart... För vilket morgon humör hon hade/har! Precis som sin far.. Fattar inte att man kan vara så sur på morgonen (om man inte fått sova "klart")..
Hon har så kort stubin, bryter ihop för minsta lilla. Ska strax ge henne ett bad och därefter lite välling i sängen.
Nu är hon uppslukad av tvn så jag hinner kanske diska lite och plocka undan i köket. Men ska inte hoppas på för mkt, precis som ett lejon på savannen så reagerar hon på rörelse.


Dagens mage

Märkte nyss, eller kom att tänka på de iaf, att magen sitter nog lite lägre nu än innan. Bebisen är inte uppe vid bröstkorgen och bökar längre. Så antingen är Harry fixerad eller så har plutten vänt sig med huvudet uppåt igen. För sparkar uppåt så mkt känner jag inte längre. Nu är den mer vid naveln och längre ner. Fast, hickan känner jag ju lååååångt ner, så då borde ju huvdet vara neråt. Jaja ska till bm på tisdag så få se då.


Fredrik tyckte med att det såg ut som om magen skunkit ner lite.

Vad tycker du läsare, märkbart längre ner eller?

Hejhej

Go morrn!
Hann/orkade inte blogga igår.. Åkte hemifrån vid 10 och sen gick vi på kungsmässan till 13 och sen åkte vi upp till Ikea och gick där till nästan 17. Fick köpt mkt fint=)

Jag fick mig lite längre t-shirts så jag slipper frysa om magen, ett par shorts och ett par mjukisbyxor a la efter förlossningen mys:P Sånt kommer man la bo i ett tag.

På Ikea köpte vi en spjälsäng till Alice, en sån som man kan ta bort ena sidan på. Bebisen får ta Alice spjälsäng eftersom den är så mkt högre och bättre=) Sen fick Alice sig ett lekkök med lite grytor och mat till de. Och en stor mjukishund, som hon blev helt förtjust i! Hon älskar den:) Och hon älskar sitt nya kök också, Fredrik satte upp de på direkten när vi kom hem så hon fick leka lite innan hon gick och la sig=)

Jag orkade inte vara uppe igår, värkte i hela kroppen och ögonen ville inte hålla sig öppna. Tro jag la mig runt 22. Men de behövde jag=)

Nu ska jag ta mig lite kaffe, kika på smhis hemsida efter vad det bli för väder och sen planera dagen. Blir kanske fårfarm eller en annan djurgård, OM de inte blir regn vill säga. Vi skulle behöva regn, så vi kunde vara inne och städa och plocka undan:P Men åka och hälsa på alla söta djuren är ju mkt roligare!!

Fredagen den 13

Hej, någon som haft otur där ute?

Här hare vatt lugnt faktiskt. Inge otur alls precis. Fast dagen är inte över än, haha;P

Idag kom Emma och Jason hit, drack lite kaffe och barna lekte lite:) Sen knatade vi till stan och kikade lite. Både Alice och Jason somnade gott i sina vagnar så Emma och jag kunde gå i lugn och ro i typ en timma=) Härligt härligt!
Där efter gick vi till Herberts (ett fik/pub) och fikade/åt mat och barna fick leka lite. Dom har en väldigt bra lekhörna där:) Jisses vilken tur vi hade med vädret, vi gick från stan och precis när vi kommit tillbaka till parkeringen utanför mig och stått där och pratar med Fredrik bara någon minut så kom regnet. Vilket skyfall!

Alice har matvägrat (iaf ätit knappt något) idag med. Fick i henne en portion gröt till frukost. 20 ml välling innan Emma och Jason kom på fm. 2 skedar burkmat, 50 ml välling i vagnen på väg ner till stan, en halv burk med fruktpuré, 2 skedar risifrutti, en liten bit kycklingbiff, någon sked glasstårta, 50 ml välling till kvällsmat. Det är jättelite för Alice, och hon har knappt druckit något heller.. Hon brukar äta rediga portioner, speciellt till kvällsmat! Sen ca 200 ml välling när hon ska sova. Hon håller på att få tänder, kanske är de. Hennes mage är inte OK heller stackarn:/

Hoppas de är bättre imon! Då blir det nog en tur till Ikea:) Ska se om vi inte kan svänga inom Kungsmässan i Kungsbacka och kika lite där först=P Hoppas hon äter mer imon och mår bättre.

Nu ska jag ta mig lite fredagsmys i form av svindyra jordgubbar från Belgien:P Fredrik tyckte jag var galen som skulle ha de, men jag bara pekade på magen och sa jag är värd de;) Så nu jordgubbar:D

Trevlig fredagkväll på er och hoppas ni inte haft allt för mkt otur! :)


Han behöver inte ha någe hängande mellan bena..

..För att bygga ihop saker:P


Den stod i sin låda, Alice gick fram till lådan och sa "pling" så jag var tvungen att försöka mig på att sätta ihop den nu kände jag. Tog typ en halv timma, men de gick=) Alice kan dock inte trampa, hon hajjar inte hur man ska göra, plus att de är nickjunior på tv som är superintressant så hon är inte så fokuserad på cyklen nu:P

Ska inviga cyklen ute sen när Fredrik kommit hem=) Frågan är om hon inte skulle ha hjälm... Man kan ju spänna fast henne men hjälm känns ju alltid bra:) Fast vi har ingen hjälm till fröken än så vi fuskar nog idag och köper en hjäl sen=)

Hon är så lycklig! Sitter på cyklen nu och tittar på tv:P

Fredag

Så härligt med fredag=) Ellerhur!?

Alice vaknade nu vid 7, och då var Dora på. Hon älskar de så mkt. Satte mig och googlade efter en sån Dora docka, men hittade ingen:/ Får kanske kika på Ebay. Vore kul att ge henne en sån docka, för jag vet att hon skulle älska den=) Även om jag inte är förtjust i docker. Tycker barn ska ha lite blandade leksaker, inte bara dockor till tjejer och bilar till killar. Alice har ganska så blandat. Mest leker hon med lego och sina plastdjur.

Nu kommer hon här och ska gosa:) Va hon skulle upp och göra vid 7 undrar jag.. Hon är ganska så trött redan nu.
Jag är också såå trött.. Kom självklart inte i säng innan 00 igår heller. Fastnade vid datorn och sen tvn:P

Åh sa jag de? Jag kom på vad mitt illamående igår berodde på, halsbränna! Hela dagen igår hade jag de, när jag böjde mig ner speciellt. Så det var de.. Suck. Trodde jag skulle slippa de men tydligen inte. Med Alice satt jag ju och sov vissa nätter pga att jag hade sån halsbränna. Detta är inte ens hälften så illa, känner bara av de ytterst lite, så ska la inte klaga än:P

Nu ska jag äta frukost sen göra mig klar. Emma kommer senare, berodde lite på hur lång tid hennes tul skulle ta. Minns ej när hon skulle göra de så hon kanske dyker upp väldigt snart:P Lika bra att vara klar då=)

Tjing!!

Sista dagen

Sista dagen, sen äre fredag! Underbara fredag=)

Dagen har gått sjukt fort.. Först var jag och Alice nere vid havet och matade ankorna/måsarna. Hon skattar och tycker de är så kul när måsarna börjar slåss och skrika om brödet:P Själv tycker jag de är läskigt när dom blir så vilda men Alice gillar de. När vi ändå var nere i stan så gick vi in i några affärer. Men ingen mening alls, kan ju inte prova kläder med Alice i vagnen. Eller kan kan jag ju, men känns inte shysst emot henne då hon inte tycker de är precis kul att vara med på stan. Att gå i affärer med henne och prova kläder går inte ihop. Och då är hon ändå inget skrikigt barn, utan de är jag som bara tycker synd om henne.

Såg en mamma med en lika stor dotter som Alice... Suck säger jag bara! Ungen sprang runt som en tok och lyssnade och lydde inte alls sin mamma, som hela tiden upprepade frasen "gör inte så, neeeej, akta den, var nu still" etc. "Slutar du inte nu får du åka i vagnen".. så sa hon hela tiden, men inte lyssnade hennes dotter för de. Tomma hot och de visste den lilla tjejen, för inte tog hennes mamma upp henne och satte henne i vagnen. Jo hon lyfte upp henne, dottern började skrika och vråla som en besatt och mamman sa "okej okej men då får du lyssna på mamma" sen satte hon ner henne och allt upprepades igen för inte lydde dottern henne nu heller. Jag förstår faktiskt inte såna föräldrar. Visa lite stake för gudsskull, sätt gränser! Barn skriker och vrålar när de inte får som de vill, alla barn gör väl sånt. Man måste ändå som förälder säga ifrån och ta ett illvrål även om det är i en affär. Hade de vatt Alice som gjort så hade hon åkt ner i vagnen bums och inte kommit upp fören vi kommit hem. Och de vet hon faktiskt. Oftast räcker de med att vi säger till henne en gång att hon ska hålla mamma eller pappa i handen annars får hon inte gå själv. Såna föräldrar skyller sen sitt barns beteende på trots när det till viss del är föräldrarnas fel för de har inte satt några gränser till sina barn. Visst trots finns, men hur man är som förälder påverkar mer än man kan tro.

Efter den persen med mamman och hennes dotter var jag helt slut i huvudet, fattar att mamman måste vatt stressad :P

Vi gick vidare i några affärer, men hittade inget till varken Alice eller mig.
Sista affären vi kikade i var tygaffären, men de var snabbt för Alice var trött, jag med iofs. Tänkte att jag får ta de imon, och roligt nog messade Emma och frågade om vi kunde gå till tygaffären imon efter hennes tul:) Vilket sammanträffande:)

Nu ska jag snart sova. Faktiskt! Lite sent att lägga sig runt 00 och sen gå upp vid 6. Jag måste ha lite mera sömn känner jag=) Speciellt eftersom jag vakanr och kissar varje natt vid typ 2-3

Morrn på er!

Vaknade och mådde illa idag. Ingen dig deal så för de var inte så farligt. Men illamåendet var där iaf.
Fick duschat idag innan Fredrik stack till jobbet, skönt att ha de gjort=) Alice vakande vid 7 och Fredrik satte henne i soffan framför Dora:P Hon var helt till sig av att de var på! Måste köpa en sån Dora dvd till henne:)

Nu har jag ätit lite frukost. Blåbärspaj med vaniljsås som Fredrik gjorde igår:P Man FÅR äta sånt till frukost när man är gravid, speciellt höggravid och inte har långt kvar:P Då FÅR man trycka i sig precis allt man tycker är gott, synda riktigt:) För sen kommer bebis och då ska kilorna bort så då äre slut med socker och sånt gott för min del. Iaf inga mer pajer till frukost.

Alice smakade lite paj också, ingen större aptit idag heller.. Ska ge henne lite gröt nu och sen om hon vill ha lite.
Sen ska vi nog ner till stan, kika efter tyg som jag kan sy till en filt till Alice. Hennes "sommartäcke" är för varmt och det räcker med en tunn filt i ett påslakan nu.
Och jag behöver t-shirts!!

Ni kan nog se varför jag behöver lite nya t-shirts...

Och större ska magen bli så jag måste ha längre tröjor!!
Men allt ska vara så himmla kort nu.. Hoppas hm har någe=)

Men visst äre sött med så stor bebismage som kikar fram:P Fast inge jag vill gå ut i precis, det drar ju kallt om magen:P


Värmen tar hårt

..På gravida, barn och gamla. Mötte en granne nere på gården som fått vända och traska hemåt med sin rollator för de var för varmt för henne att gå ner till torget. Såg på tanten att hon var helt slut:/
Själv knatade jag ner till bibblan. Var mer död än levande när vi kom fram. Alldeles för varm och kvavt ute för en promenad dit. Dock äre inte långt alls.. Men för långt för oss nu. Vi var där en stund och vilade lite och lånade nya böcker (Alice fick välja några stycken). Vägen sen var hemsk!! Tog över 40 min att gå hem, tar la typ 20-25 i vanliga fall. Alice var helt slut också, hon ville inte ens gå upp för trapporna själv, hon orkade inte.

Nu har vi vatt hemma en stund och jag tog fram kakor, för de gillar Alice. Tänkte så hon får i sig något nu vid lunch. Hon fick en bit kaka, tittade på den, smakade lite sen kom hon fram till mig och gav tillbaka kakbiten och gick och la sig i soffan:/ Äter hon inte kaka äter hon knappats något annat heller. Tänker inte tjata på henne, hon drack iaf lite äpplejuice nu. Ska veva ner hennes rullgardin och så ska vi sova nu. I hennes rum är det svalast eftersom de ligger vägg i vägg med trapphuset.

Jag är såååå glad över att jag inte ska ha barn senare i år än vad jag nu ska! Sommaren som gravid med Alice var fruktansvärd! Och hon är ändå född i slutet på okt så då var jag inte så stor ändå, men de var varmt!

Är man gravid får man klaga på värmen. Jag har hellre 18 grader och molningt än detta vädret som man ändå inte kan vara ute i:( Bebisen kommer ju inte gilla sån här kvav värme heller. Tur att vi har kvar takfläkten här i vardagsrummet:)

Nu ska vi sova bort lite av em=)


Åska

Idag ska de tydligen komma regn, och eventuellt åska. Vet ej om jag vågar gå ut nu. Jag tycker inte alls om åska. Speciellt mullret när man inte ser vart de kommer ifrån. Står jag inne i ett fönster och tittar ut och det blixtrar så tycker jag att det är något av de vackraste som finns. Men att vara ute mitt i de är läskigt.

Enligt Smhis hemsida ska regnet (och då den eventuella åskan) dyka upp vid 13, puuuh det måste komma åska, jag har huvudvärk och svettas! Det är såå varmt här, nästan 20 grader redan.

Vi hinner ner till stan och springa in på bibblan och lämna böckerna innan 13.. Nu var Dora slut här så ska ge fröken lite yoggi och sen springer vi till bibblan tro jag.

Mitt i veckan

Redan onsdag, veckan har gått fort. Trots att vi inte gjort något alls.

Jag känner något lustigt i kroppen, ni vet när man legat en hel dag på stranden, så varm och trött man känner sig i kroppen.. De liksom bränner och man är helt matt, sånt har jag i kroppen nu. Jag är helt utmattad och varm. Det värker i vaderna, samma värk som man har efter man haft kramp. Jag har inte haft kramp inatt, och jag har inte gjort något annat heller för att må så här. Det gör mig så slut.

Vad vi ska göra idag beror på hur Alice mår. Fick i henne påskmust och lite kaka igår, glass skulle hon inte ha..jättelustigt för hon älskar ju de. Sen kom hennes farmor upp för att låna symaskinen, då passade hon på att ge Alice lite av de vi hade till lunch, så en halv portion spaghetti med köttbullar åt hon då=) Sen drack hon lite vatten också. Det var vid 18. Sen vid 20 gav vi henne välling men då åt hon bara 60 ml och sen skulle hon inte ha mer. Jag hoppas hennes matlust är tillbaka så vi kan gå ut lite. Jag tyckte inte de var så kul att ta ut henne igår i värmen när hon varken åt eller drack något, det var ändå 20 grader i skuggan. Idag ska de tydligen komma lite regn och eventuellt åska. Åskar de går inte jag ut..

Alice sover än, få se om jag påbörjar min frukost nu eller om jag väntar.

Våran söndag i Slottskogen

Helt otroligt nog så kom vi iväg halv 10 i söndags, jag sa att vi måste åka senast 10. Sällan vi är ute i god tid haha:P

Alice i bilen


Fredrik i bilen


Fredrik utanför Naturhistoriska


Någon lustig fisk, och Fredrik=)


Fredrik och späckhuggaren


En bebis i "livmodern" eller fostersäck kanske de heter.. Lite läskigt men väldigt intressant att se tyckte vi.


Valhallen på Naturhistoriska, massa valar och andra "valdjur" :P


Alice sov under hela besöket på museet, tyvärr.. Men hon var utvilad till att gå ute i slottskogen sen och kika på alla de levande djuren, vilket vi antog att hon skulle uppskatta mkt mer=)


Fredrik och hans kompis:P


Dom är inte små precis!


Precis när vi kom ut från museét så vakande Alice:)
Då gick vi till barnenszoo och kollade på djuren:)


Lite får, gätter eller vad det nu var för någe:P
En var helt utslagen pga värmen stackarn!


Stackars bääet, varmt!


Fredrik och Alice kollar på grisarna:)


Söta grisar:)


Fanns även ponnyridning på barnenszoo=)


Efter en lång dag stannade vi för lite eftermiddagsfika ute i solen=) Svårt att få Alice att sitta still och äta lite bara:P


Alice och Fredrik sitter och äter giffel=)


Sötfian<3


Väl hemma sen var vi helt slut! Det syntes på mig och Fredrik, men Alice var lika sjövild som vanligt. Hon blir som en duracellkanin när hon blir trött den ungen:P Duscha fick hon göra när vi kom hem för hon hade vatt så varm under dagen.


Vi fick köpt en blöjhink, underbar!!!! Älskar den! Behövde verkligen de nu när nya bebisen kommer. Man byter ju blöja liiiiiite oftare på en liten bebis än vad man gör så en 1,5 åring. Speciellt bajsblöjor..
Helt luktfri! Den angelcare som man får gratis i vänta barnboxen och alla föräldrar blir överlyckliga över, den är skit! Det inser alla efter ett tag. Men tipset lyder att bryta sönder den och använda den som en vanlig papperskorg typ.

Sen fick Alice sig en cykel:) Hon var helt förtjust i affären så var ju tvungen att köpa en till henne. Och till vår stora glädje var den varken rosa eller hade en massa Hello Kitty dekorer:P


Har MASSA mer bilder som jag tog under dagen. Men orkar inte ladda upp mer:P Sen tror jag ni vet hur en uppstoppad björn, lejon, älg, gråsäl etc ser ut:P

Fredrik hade aldrig vatt i Slottskogen innan och han utbrast i förtjusning att hit bara måste vi åka igen med barnen:) En underbar familjeutflykt=)

Till helgen som kommer planerar vi in ett besök på en fårfarm, OM vi är friska och OM vädret tillåter:) Lika bra att hitta på så mkt som möjligt nu med Alice innan bebisen kommer och det blir varmt och kletigt ute. Då vet jag själv att jag kommer vela vara inne där de är svalt för bebisens skull.



Denna dagen

Är inte rolig. Alice verkar må bättre fast är hängig och trött men inge mer kräk sen igår. Nu återstår problemet att hon varken äter eller dricker. Jo 120 ml välling i morse och sen en halv macka till mellis.. Gjorde köttbullar och spaghetti nu för det älskar hon, men icke att hon skulle ha de. Hon vill inte dricka heller:( Äpplejuice är hon helt tokig i, men inte ens de ska hon ha. Fått i henne kanske 1 dl mjölk under dagen, om ens de. Okej, det är galet varmt idag så det kan ju vara de också, MEN hon borde ju velat dricka iaf.

Förhoppningsvis börjar hon dricka när de blitt lite svalare ute, kanske kan få i henne lite danonino yoggi senare. Har bett Fredrik köpa de för de brukar vara populärt hos Alice. Mig med. De är supergott!

Ska locka Alice med lite glass nu, Fredrik har sån Ben n Jerrys coockie dough i frysen:)

Gomorrn..

Vilken natt jag haft. Knappt sovit något alls. Alice sov i våran säng jämte mig.. Hon kräkte nämligen igår..

Fredrik nattade henne och helt plötsligt hör jag att han skriker efter mig så jag springer in och kollar vad som händer. Stackars Alice badade i kräk, och det kom mera när jag ställde henne upp i sin säng. Hela ungen var indränkt i kräk:( Hon hade precis klämt i sig en flaska välling så de plus de hon ätit under dagen kom upp. Fast de var inte mkt! Hon åt en halv portion gröt till frukost, en halv macka till lunch, 1 rivet äpple, en halv risifrutti till mellis, 150 gram välling, 5 skedar varm mat, och sen vällingen i sin säng. Hon var pigg under dagen, bara de att hon skulle inte äta något. Själv äter jag gärna inte när de är varmt. Så jag antog att Alice är som mig där, men då kanske hon mådde dåligt igår också:(

Stackarn skrek och skakade när jag kom in, skar i mitt hjärta att se henne så upprörd och rädd:( Fick ducha av hela henne i pjamasen och sen finkamma håret, hon skrek och skrek:( Där efter fick hon ny pjamas och på direkten så började hon leka och var som vanligt. Hon verkade inte må dåligt alls. Dock skulle hon inte ha något mer att äta sen, försökte med lite välling och youghurt. Eftersom min mardrömm är att hon ska kräkas i sin säng och ingen märker de så fick hon sova jämte mig inatt och Fredrik sov i hennes rum i gästsängen (som fortfarande står i Alice rum).

Vid 5 gav jag upp. Då gick jag in och la mig jämte Fredrik och sov till lite efter 6. Alice sover fortfarande i våran säng. Tänkte låta henne sova så länge hon vill. Hoppas jag får i henne lite mat idag och att hon inte kräker något mera.

Själv ska jag passa på att ta mig lite frukost ifred, men Alice vaknar alltid när jag tar mig frukost så kanske lite bra att vänta. Det slår aldrig fel lustigt nog.



Hejhej

Skrev visst inte igår efter de vi kommit hem från Göteborg, var såå trött!

Skulle bara säga att vi lever:) Blir inget långt inlägg då Fredrik grillar och jag ska roa en övertrött Alice.

Skriver mer när jag får tid, när nu de vill ske:P

Go morrn!

Vid 7 vaknade Alice idag, gjorde inget då vi satt klockan till 07.15:)

Nu blir det frukost sen sticker vi upp till Göteborg en sväng. Suck, är så många affärer jag vill gå in i bara, och så lite tid:/ Varför kan inte affärerna öppna tidigare än 11 en söndag:P

Ska försöka få med oss kameran och ta lite bilder idag:)

Skriver senare=) Ha en bra dag!

Lördag kväll

Hemma från konfirmationen nu. Alice var helt vild på kalaset... Suck. Dock var hon såå trött ikväll så hon hamnade i säng vid 20 och somnade som en sten=)


Imon ska vi antingen upp till Gbg eller hitta på någe annat som vi "måste" göra innan bebisen kommer.
Det lutar åt Gbg, för jag kommer knappt orka vandra runt i Slottsskogen mer gravid än detta:P Sen ska vi även passa på att sticka in på Babyproffsen och köpa en blöjhink och lite annat. Jo vi ska ju gå på naturhistoriska, slottsskogen blir bara en snabb runda=) Fredrik vill ju se någon utställning där och jag har ju lovat att vi ska göra de innan den slutar, och den slutar nog i augusti. Så det passar bäst att göra de innan bebisen kommer. Undra om Alice kommer uppskatta naturhistoriska, hoppas de=)

Varje helg framöver nu har vi något för oss, åka dit, handla där, titta på de, förbereda det. Måste ta en tur till Gekås också snart och shoppa lite med.

Nu ska jag lata mig i soffan, be min gubbe göra lite mackor till mig. Han gör mkt godare mackor än vad jag gör:P

Trevlig kväll alla!



Dagens mage


Såg härom dagen att de är inte ens 50 dagar kvar till Harry förväntas dyka upp. Och om jag får som jag vill så är de 30 dagar kvar (6:e juni) eller 54 dagar kvar (30:e juni). Just den 6:e för då äre Sveriges nationaldag, och de är en röd dag så då blir bebisen alltid ledig på sin födelsedag:) Eller den 30:e för de är samma nummer som Alice är född och det skulle vara lite skoj att ha två barn som är födda 30:e i sin månad=) PLUS att då behöver Fredrik BARA jobba typ 3 dagar innan han går på semester (efter de där 10 pappa dagarna=))

Folk har sagt till oss att vi planerar bra när vi sagt att Fredrik bara behöver jobba allt från någon vecka till någon dag innan han går på semester igen=) Och grejen är att vi tänkte oss de såhär, så ja det är faktiskt precis som vi ville ha de:) Kanon att man ibland kan få till de så bra=) Alice ville jag att hon skulle födas så nära Halloween som möjligt fast inte på just Halloween, hon är född en dag innna:) Fast där gick jag över en vecka så den planeringen står Alice för=)


Lördag

Här sitter jag medan de andra sover. Alice vakande vid 6 idag, Fredirk var lagom glad att gå upp med henne:P Själv sov jag till halv 10 och möttes av en scoesfrukost när jag kom upp<3 Inte illa må jag säga=)

Idag ska vi på konfirmation till Alice kusin, eller ja kalaset efteråt. Jag går inte in i en kyrka med Alice. Tycker inte småbarn har någon glädje av de, endast sitta där och höra att de ska vara tysta, kul liksom.. Men vi ska dit senare. Frågan är bara när. Fredrik hade glömt tiden och jag vet inte ens om jag fått reda på någon tid. Kan liksom vara nu vid 14 vi ska vara där.. Ska väcka Fredrik 20 i 14 så han får duscha och göra sig klar iaf, vi kanske inte blir så sena då haha:P

Idag mår jag mkt bättre! Lustigt hur jädra dåligt jag mådde igår och inatt. Var verkligen sjuk! Fattar de inte. Men idag äre som jag inte ens mått så. Ska inte klaga, hoppas jag får vara frisk nu och slipper såna sjukdagar.




Tycker synd om mig själv idag

Suck.. Legat på soffan hela dagen. Mår inte alls bra. Mår illa och har ont i magen, samt feber ont i hela kroppen.. Ingen feber dock, behöver inte spy etc.. Så jag fattar inte varför jag mår så här. Alice har vatt super pigg idag, fast haft lite feber.
Harry är sjövild och det får mig att må ännu mer illa. Om han bara kunde vara still någon timma.. Fast då hade jag blitt orolig och undrat varför han inte rörde sig. Men eftersom jag hela tiden sen vart han ligger i magen så ser jag även de minsta rörelserna så de hade inte hänt. Bara han ligger någelunda still är jag nöjd:)

Hoppas vi är bättre tills imon:)

Idag sa Alice "vävva" till vällingen:) Och när hon var nere en snabb sväng hos sin farmor och farfar medan Fredrik var och handlade och jag sov så sa hon "kocka" till farmors armbandsklocka:) Hon är så stor nu våran älskade Kotte:)

Nu ska jag dricka lite cola, hoppas jag mår bättre så jag kan se sista perioden av hockeyn sen sova.
Imon får jag sova hur länge jag vill sa Fredrik, så jag blir frisk:) Hoppas jag sover länge då, iaf till 10:P

Alla som gissar

Cecilia- BF 28 Maj* Pojke * 48 cm 3053 gram *
Irina- BF 28 Maj* Pojke * 51 cm 3800 gram *
Anna- BF 29 Maj* Pojke * 48 cm 3756 gram *
Carro- BF 15 Juni* Pojke * 51 cm 3360 gram *
Maja- BF 15 Juni* Pojke * 51 cm 3760 gram *
Emma- BF 20 Juni* Pojke * 50 cm 4000 gram *
Emelie- BF 21 Juni* Pojke * 52 cm 3850 gram *
Sanna- BF 22 Juni* Flicka * 50 cm 3480 gram *
Sabine (jag)- BF 23 Juni* Hemligt * 52 cm 3865 gram *
Fredrik- BF 29 Juni* Hemligt * 52 cm 3950 gram *
Millan- BF 4 Juli* Flicka * 51 cm 4100 gram *

Ni andra läsare får mer än gärna gissa:) Ni behöver inte ha en blogg för att gissa, så gissa på!

Oh happy friday

Gött med fredag:) Önskar dock att jag mådde bättre!
Inatt sov jag som en stock, var inte ens uppe och kissade! Ovanligt då jag minst är uppe 1-2 ggr varje natt. Jag vakande halv 6 och kikade på kl, somnade om och vakande av att Fredrik pussar mig och säger godmorgon, 20 över 6. Alltså har jag sovit mig igenom hans alarm, det är ovanligt de också. Jag var ändå sååå trött! Känns i hela kroppen.. Upp och duschade och tog lite kaffe, gjorde mig inte piggare alls. Sen vakande Alice vid 7. 37.5 grader hade hon, hon verkar dock pigg ändå=) Igår kväll hade hon nästan 39 grader stackarn:( Men som sagt idag verkar hon bättre=)

Insåg att jag hade nog någon form av förvärkar igår. Kände hur dom kom men magen blev inte hård som i en sammandragning utan bara gjorde lite ont i form av mensvärk. Typ 5-10 sekunder sen var de borta. Hade några såna på kvällen, dom kändes även svagt i ryggen. Sen har jag inte haft några fler. Skönt de för det är inte speciellt kul även om de inte gör speciellt ont precis.

Jag sitter här och gungar, så trött är jag.. Ska hämta täcke och kudde och lägga mig på soffan nu. Alice ligger redan där och dricker sin välling sötfian:)

Rökare= Alltid rökare..?

Fredrik: Nej dom slutade inte, dom bara minskade på sin rökning (han kollade på lyxfällan och där var de två rökare som rökte upp sina pengar och skulle "sluta" eller hur det var..)
Jag: Ja precis! Rökare KAN inte sluta, dom är dumma i huvudet (mummlandes inne i datavärlden..)...
Fredrik: Men.. Du slutade ju röka..
Jag: Ja just de (kommer ur min bubbla och inser vad jag sagt..)! Hade glömt att jag rökt flera år innan, nu är jag ju så anti rökare jag kan bli haha:P

Utom när det dricks alkohol, då är det gott med en cigg:)

Magar vs Magar


Första bilder är från denna graviditeten, andra är ifrån 09 med Alice.

Någon skillnad tycker ni?


Morrn!

Idag händer inte mkt. Alice hade feber igår kväll och idag är hon inte pigg heller precis. Ska strax ta tempen på henne igen, tog den imorse vid 7 och då var den 37.1 och sen vid 8 var den 37.5. Det är inte feber men det är högre temp än vad hon brukar ha. Är hon helt frisk har hon 36.3-36-5 grader, precis som jag. Hon är lite förkyld stackarn.

Jag är skit seg. Mår kanon men är så trött. Har börjat sova dåligt på nätterna. Är pga graviditeten, har svårt att hitta någon bekväm ställning att sova i. Bebisen är så känslig, får inte ligga på sidorna knappt fören de börjar sparkas och puttas. Och ryggläge går ej, känns som om jag ej får luft då. Så jag vaknar flera gånger varje natt av ett väldans sparkande pga att jag lagt mig för mkt på sidan och bebben tycker de är trångt.

Nu såg Alice att de var Dora på tv, får passa på att slänga mig i soffan med täcke och kudde och halv sova lite medan hon tittar på de=P



Längtar

Längtar så efter lilla bebisen i magen. Han har vatt helt vild ikväll, puttat och buffat hela tiden:)

Jag och Alice, där var hon någon vecka. Lagom svullen mamma:P


Längtar efter att snusa bebis igen<3
Undra vad Alice kommer säga när bebisen kommer:P
Tro dock hon kommer klappa fint och pussa på de lilla huvudet, världens bästa storasyster<3

Mvc 4/5

Sf mått: 31 cm
Hjärtljud: 148 slag per minut


Allt såg bra ut, magen växer fint och följer sin kurva. Mitt järnvärde hade gått upp till 121 så nu ligger det där de ska vara=) Alice var ju med idag, vilket min bm tycker är så roligt. Själv tycker jag de är mindre roligt för hon är som en virvelvind bland alla saker hon ej få ha. Men min bm tycker hon är så mysig och snäll, och lugn..? Hon berömmer Alice för att hon lyssnar på mig..? Okej Alice är faktiskt duktig på att lyssna och sköta sig men ibland går det över styr och jag börjar svettas. Hon ska med på nästa bm besök också, men sen ska jag se om inte Fredrik kan ta ledig och ha henne. Man får ju inte så mkt sagt med en vild Alice runt omkring sig:P
Alice fick trycka på knappen till doplern, den man lyssnar på bebisen med, oj va skoj hon tyckte de var! Hon tryckte på den, vi alla lyssnade på hjärtat, och Alice stod helt still och lyssnade och pekade på magen och sa "där":) Sen fick hon trycka av den när vi var klara:)

Efter bm gick vi på stan en stund sen gick vi och matade pippin vid fästningen. Sviiiiinkallt var de! Sprang typ hem för jag var så frusen. Lite lunch och sen nanade vi. Och gissa vem som fortfarande sover.. 3 timmar och 15 min har hon sovit nu. Jag måste gå in och väcka henne annars blir det inte kul att lägga henne ikväll.

Onsdag

Tjohej!
Ska strax äta frukost och göra oss klara för att gå till bm. Alice verkar sämre idag, fattar inte hur vi kan gå runt och vara så här förkylda så här längre. Idag var Fredrik bättre så han gick till jobbet iaf.
Nu kom Alice här och gnuggade sig i mitt knä. Hon gör så när hon är trött eller inte mår bra, gnor ner hela ansiktet i knät och burrar runt de. Man märker så lätt på henne hur hon mår.
La henne i soffan nu, bäddade ner henne med täcke och kuddar. Få se hur länge hon ligger där. Hon har börjat kika på tv mera nu, bara vissa program eller när hon mår dåligt och är trött. Dora älskar hon. Måste köpa lite såna dvder till henne.

Nu ska jag ta mig lite frukost och se till så vi kommer iväg i tid så vi slipper springa till mvc idag:P

Hörs senare!

Tisdag

Idag var Fredrik hemma från jobbet också, bara så han skulle bli helt frisk.
Morgonen började vid 05.55 då Alice vakande, så segt att hon skulle upp så tidigt! Var såå trött imorse.
Dagen gick fort, helt plötsligt var klockan halv 17 och vi gjorde oss klara för en profylaxkurs på mvc. Roligt att vi kom i samma grupp som Emma och hennes sambo=) Förutom vi 4 var det nog 6 andra par tro jag. Det var en bra kurs med bra övningar=) Fredrik var intresserad och han kommer bli ett bra stöd nu när Harry ska födas. Han var ett bra stöd under Alice förlossning också, bara de att då var allt nytt för mig och jag var så chockad över allt att jag hade svårt att konsentrera mig. Nu har jag gått igenom det en gång innan och denna förlossningen kommer nog bli enklare rent mentalt iaf. Hoppas de=)

Efter kursen stack vi till donken, var så sjukt hungrig! Där efter åkte vi till Alice äldsta kusin som fyllde 16 år idag:) Alice hade följt med sin farmor och farfar dit eftersom dom passade henne. Så det blev lite kalas även idag, ska dit på lördag igen:) Fast då är det inte bara kalas för den äldsta kusinen utan för hennes lillasyster som konfirmeras:)

Nu har vi kikat på Desperate Housewives, ska strax lägga mig faktiskt. Imon ska jag till bm vid kvart i 9.. Eller jag och Alice ska dit. Alltid lika kul att ha med en 1,5 åring till ett sånt ställe.... Få göra de bästa av de hela och ta med leksaker till henne. Eller en vattenflaska med vatten, det roar hon sig bra med=)


Vi nyss, supertrötta!


Personlighet i magen

Jag börjar ana va de är för plutt jag har i magen.

Alice var så envis i magen, puttade jag på henne puttade hon tillbaka tills jag flyttat min hand. Hon accepterade aldrig att bli undan puttad. Ni som hängt med ett tag minns säkert om hur upprörd jag var över att hon alltid sparkade på mitt stackars revben, så ont jag hade! Hon hade ofta hicka, vilket hon än idag har. Man kan inte busa med henne i ens 10 sek fören hon får hicka:P Hon sov mkt i magen, kanske var de för jag hade moderkakan fram som jag inte kände henne lika mkt som jag känner Harry och tyckte mest hon sov:P Harry är vaken oftare. Och han är inte lika envis som Alice. Puttar jag på honom puttar han tillbaka, men flyttar sig snabbt om jag fortsätter putta. Precis som "jaja mamma du vinner" :) Han avskyr när jag böjer mig ner eller sitter här vid datorn, halv ligg-sitta eller helt ligga ner godkänner han. Böjer jag mig eller sitter för rakt trycker han ifrån med hela kroppen och det gör jätteont! Än har han låtit bli mitt revben iaf=)


Såg en underbar dokumentär om bebisar i magen och deras humör och mönster, sen fick man följa dom utanför magen och se att dom betedde sig nästan identiskt med tiden i magen=)
Åh minns ej vad dokumentären hette, men den var jättebra!

Någon som kan tänkas veta vad den hette?

Måndag

Fredrik blev hemma från jobbet idag, han var inte helt pigg så lika bra att han är hemma tills han mår toppen.

Jag passade på att träffa en vän på stan medan Alice och Fredrik låg hemma och sov. Lämnade tillbaka lite kläder som jag köpt till Alice som inte alls var lagom. Köpte mig en tunika på h&m, så nöjd över den=)
Sen åt vi glass, och fasen va jag började frysa då! Var inte väder för glass idag, alldeles för blåsigt och kallt.

Så när jag kom hem var jag såå frusen! Legat på soffan med Fredrik under täcken.

Ska fortsätta med att kika på tv och sen dags för mat:)

Alice


Visst ser hon så stor ut på detta kortet? Tycker jag iaf:)



Söndag första maj

Vilken natt... Fredrik låg och snurrade och yrade och höll mig vaken tills 4. Då förvisade jag ut honom från sovrummet och han fick ta soffan. Var svalare där ute samt inte så mkt olika sätt att sova på så jag tyckte det kunde passa bättre, vilket de gjorde för vi båda somnade gott sen. Alice vakande dock vid 7.. Så 3 timmar har jag sovit. Är så trött i huvudet nu.

Vi ska la inte göra ett dugg idag. Skulle åkt och tittat på betessläpp på en Arla gård idag men Fredrik är knappast kapabel till de. Han mådde inte bra nu i morse när han ålade sig in till sovrummet.
Så synd att inte jag har körkört just en sån här dag!

Bara 1 månad kvar till juni, bara en månad tills nya lilla bebisen är hos oss:) Eller kan ju vara längre än en månad också, beror på om pluttisen är tidig eller sen:) 9 månader går otroligt snabbt ändå.

RSS 2.0