Snart så!

Snart är de helg! Min "en dag före vecka" är jobbig nu.. är ju fredag idag för mig. Gillar inte detta:/

Igår var jag så trött.. har inte varit så trött på länge. Somnade i bilden mellan affären och hem, somnade efter kvällsmaten en stund mitt i barnvrål och kaos. Sov hela natten och vaknade bara lite när Hugge skulle ha välling vid 4. Han är jätteduktig! Han vaknar och äter sin välling sen somnar han, jag behöver alltså inte ligga nere vid forändan på sängen och hålla han i handen längre:) Iaf har jag inte behövt de på några dagar:) Sov 30 min längre idag, ändå snozade Fredrik hela tiden men hörde de knappt. Nu sitter jag här och gäspar och är sååå trött.
Jag undrar varför jag är så trött, Fredrik var med trött både igår och idag. Neeej håller vi på att bli sjuka??!?? :O
Det hoppas jag inte!!! Nej fy de orkar jag inte med..

Skulle behövt mitt kaffe.. Men få dricka de snart när detoxen är över:)
Nu ska jag lägga mig på soffan 5 min innan vilddjuren vaknar.

Tjing!

Mitt i veckan

Jag är en dag före, för mig är de torsdag! Jobbigt när sånt inträffar, man blir ju så besviken av att de är en dag länger till helgen:/

Idag är de 2 veckor sedan jag började med xlash. 4-6 veckor ska de ju ta innan man riktigt kan se ett resultat. Dock verkar de som att man bara efter någon dag kan märka skillnad, många som gjorde de och även jag märkte skillnad. Nu tycker jag inte de hänt så jättemkt, men Fredrik tycker fransarna ser mörkare och längre ut.
Få försöka ta ett kort sen och lägg in så ni får se:)

Nu ska jag dricka mitt tee. Detoxte. Köpte de när jag köpte min detox som jag kunde ha ist för kaffe. Funkar kanon utan kaffe! Jobbigt de första dagarna men nu har man vant sig. Jisses så dåligt jag mått av detoxen! I fre-sön hade jag sån smärta i ben, armar, bröst att jag visste inte vart jag skulle ta vägen.. Nu mår jag kanon! 2 veckor kvar med detoxen bara:) Upplever mig mindre sötsugen och blir lättare mätt. Tycker jag blivit mjukare i hyn också!

Tycker alla borde detoxa då och då! Rensa ut lite gifter ur kroppen:) Testa! Holistic detox heter de jag använder och är pulver man dricker i vatten och har även tabletter man tar i samband med de. Kanon verkligen!

Nu vaknar nog Alice, så nu blir de fullrulle:)

Tjing!

Hej igen!

Jag har inte haft tid att blogga, haft så mkt att göra. Alice pott-tränas ju nu så bara de tar lite tid. Hon är superduktig! Inne hos oss och nere hos farmor säger hon till när hon behöver kissa & bajsa. I tvättstugan hände en olycka i torsdags, så hon kan inte gå utan blöja när vi är iväg än men de går bra hemma iaf. Trodde de skulle varit svårare!

I helgen har vi varit på Gekås, trodde de skulle vara hur mkt folk som helst men de var de inte! Visst stundtals var alla på samma ställe men man får tänka lite och gå där de är minst folk för tillfället. Vid 10 kom vi dit och åkte hem när de stängde vid 17:) Barnen var otroligt snälla! Turades om att sova i enkelvagnen och de gick kanon! Vi åkte faktiskt ifrån Gekås och hade gått och tittat på precis allt. Oftast glömmer man ju något som man skulle kikat på men vi var så nöjda i lördags:)

Igår var de morsdag och jag fick blommor på sängen och en mugg med en söt liten nalle i av barnen;) Älskling hade även äntligen satt in ett kort på mig & han i min medaljong (heter de så?) från Björg som han köpte för något år sedan:)
Sen så åkte vi till Österöö Fårfarm och tittade på de söta små lammen och fikade i solen:)
Alice var lagom intresserad, Hugo brydde sig inte alls. Men de var skoj ändå:) Därefter var de veckohandlig och sen hem och duscha barn och raka Hugo, sen bjöds de på grillad korv nere hos farmor och farfar:)

Jo ja vi klippte Hugo igår. De bara rann svett ner från huvut igår, ingen annan var så varm men han svettas väldigt mkt och just från huvudet. Vilket sen gör att han får värmeutslag i hela huvudet och ligger och kliar och river på detta hela nätterna, han sover jätteoroligt:/ Så igår tog Fredrik fram sin rakapparat och ställde in den på 9mm och vi klippte av allt hår. Så snygg han blev! Han passar så bra i rakat hår! Och så skönt han tyckte de var! Han kliade inte i huvudet på hela kvällen och han har.... sovit HELA NATTEN UTAN ATT VAKNA. För första gången på 11 månader & 1 dag så har han sovit gott hela natten:) Hoppas de fortsätter med de och att fått bort håret hjälper mot utslagen!

Idag ska vi ner till stan och posta en grej. Sen vet jag inte precis. Hade tänkt städa idag men de ska regna imon så jag gör de då ist så han vi vara ute i de fina vädret idag, sen ska de ju bli sämre väder igen! :( :(

Tjing!

Onsdag

Ny dag här i Varberg, solen skiner himmlen är nästan molnfri och de tycks inte blåsa så mkt.
Nu ska jag och barnen upp på vinden och leta upp min andra låda med sommarkläder, första lådan var nästan allt för stort.. Visst kul men inte så roligt för min ekonomi.
Så nu har jag hopp om att mer ska passa i andra lådan, borde dock inte passa men man kan hoppas!

Igår både kissade och bajsade Alice på toaletten 2 gånger:) Hon sa till flera gånger under dagen igår att hon behövde kissa, jätteduktig var hon! Hon får gå utan blöja jämt här hemma, men nu när solen skiner så har vi inte varit hemma så mkt men hon är jätteduktig iaf:)

Idag börjar jag detoxa, köpte detox för över 600:- igår så nu ska kroppen få en chock:)
Så dricker min sista kopp kaffe på 3 veckor. Haha jag vet att jag kommer fuska ibland men jag ska försöka iaf.
Kommer vara på hemskt humör den närmaste veckan men de få gå!
Ingen alkohol, de är inget problem då jag bara dricker lättöl till grillat och sånt. Få dricka vatten ist:)
Sen socker... ack ack ack.. min tisdagskladdkaka kommer inte försvinna! Men Fredrik får la göra den mindre så jag bara äter lite. Fredrik har tröttnat på kladdkaka så han vägrar äta de mer nu:P Men jag älskar de! Den han gjorde igår var helt makalöst god! Åt halva... haha.. Vad jag ska göra med resterande halva återstår att se. Om jag gömmer den i kylskåpet så glömmer jag den nog å den hinner bli för gammal för att äta innan jag upptäcker den:P
Nu ligger den illa till, ser den varje gång jag öppnar kylen!

Nu måste vi upp på vinden innan jag ska ta av Alice nattblöjan. Blir lite bökigt att lösa en akut kissenödig tjej där uppe liksom!

Tjing tjing! :)

Xlash

Jag har säkert över 1 år funderat på att testa de där ögonfransserum, näring till ögonfransarna.
Så förra veckan bestämde jag mig för att testa de billigaste, xlash.

Här är mina fransar innan jag började, jag har faktiskt redan innan jag började ganska långa och täta fransar.
På bilden har jag inget smink.


Här är 6 dagar senare, mina ögonfransar är märkbart längre. Syns dock
inte precis på bilden! Men ser ni färgen!! Har inget smink på mig här heller, men Fredrik trodde de då fransarna är mkt mörkare!


Här ser man lite bättre hur pass långa dom är, börjde dom lite lätt imorse och har inge mascara på mig
och ändå ser dom ut såhär klockan 18 på kvällen!


Jag är sååå nöjd! Kommer ta en bild nästa vecka och uppdatera hur fransarna ser ut då:)

Vad då fräknar;)


Tisdag

Underbar tisdag! Verkar bli kanonväder idag med! Igår hade vi bastuvärme typ. Väldigt ovant när temperaturen legat på kanske 18 grader och sen helt plötsligt över 25 grader. Igår när vi gick ut efter lunch hade jag kofta på mig, öppnade dörren till trappen och de var verkligen som att gå in i en bastu. Kan säga att mkt kläder åkte av både mig och ungarna. De till och med blåste varmt. Jag gick bara 8 km, sen orkade jag inte mer och allt mitt vatten tog slut. Tur de för vi hann precis hem innan stooora regndroppar började falla från en solig himmel. Mörka moln kom in och åska med regn följde. Huge blev lite rädd, de smällde rätt så rejält när han satt själv på golvet.

Idag ska de bli 27 grader och risk för åskskurar. Så få se om vi vågar oss ut på en promenad i em. Jag är inte överförtjust i åska, men de går bättre nu för tiden. Får ju inte visa att jga är rädd framför barnen liksom. Fast jag skulle bli väldigt orolig om de började åska och jag var långt hemifrån...

Nepp fixa lite med tvätten och disken nu kanske. Hugge vaknade vid 6 och gick upp med oss, Alice sover fortfarande:P

Tro jag ska se om jag hinner ner till hälsokostaffären idag och kan köpa mig min detox. Annars blir de ju aldrig av! :P


Och så var denna helgen förbi..

Den försvann så snabbt, långhelgen. Men oj va mkt vi fått gjort!
Och så mkt cash vi "slösat" :P Räknar de inte som slöseri men pengarna är borta ändå.
Fått köpt byrå till hallen, och ny tvbänk. Från blocket:) Jag gillar billiga grejer! En tvbänk var prio 1, men lägga flera tusen på en som kommer bli tuggad på och bankad på med leksaker.. ja de gör jag icke. Jag vill inte vara en sån mamma som vrålar åt sina barn att akta de dyra möblera, ett barn ska få röra sig i sitt hem. Men givetvis också vara rädd om sakerna. Men ni förstår jag vill inte vakta dom som en hök, banka med en maracas på tv bänken har Hugge redan gjort och den har stått där 24 timmar men de är okej då den inte var så dyr! Jag undra vad den kommer vara med om närmsta åren haha!

Vi har även fått köpt en säng till Alice på secondhand, för 125 kronor. Helt lagom pris haha!
Så igår köpte vi den och lastade av den hemma hos gammelfarmor. Eftermiddagen spenderades där medan Fredrik slipade den och grundmålade den vit. Jättefin blev den:) Sen svängde vi upp till Åsa (en ort en bit ifrån Kungsbacka) och hämtade tvbänken. Hem och grillade med farmor & farfar, Fredriks bror och hans fru och kusin Elsa:)
En härlig lördag:)

Idag har jag och barnen, svärmor och Carro & Elsa gått ut till gammelfarmor och hälsat på:) Fredrik skulle slipa och måla sängen igen och farfar skulle klippa gräset. Riktig sommarvärme har de varit idag! Tjejorna har sprungit runt i blöja och t-shirt och solhattar=) Hugge stackarn äger inga shorts.. få köpa de i veckan samt tunnare byxor! Han svettpelle kommer ju bli sjövåt i sina jeans nu:(

Nu ska jag nog hoppa i säng snart. Se om jag får med min gubben min:) Jag vågar inte påminna honom om att de är måndag imon, han gillar inte måndagar... Men vem gör de?

Tjing!

Fredag

Jag är helt förvirrad, Fredrik var även ledig idag ju =)
Så vi passade på att åka till gbg och shoppa lite. Hade först tänkt åka till Ikea och köpa en byrå. Men fantastiskt nog hittade jag en kanonfin på blocket för en femhundring! Så vi tog med oss släp och patrullerade runt i Nordstan i 4 timmar innan vi hämtade byrån. Blev badbrallor till Alice och Hugge. Sen 3 par strumpor till Hugge. 2 koftor till mig. Thats it.. Jag hade tänkt köpa flera par jeans, bh, tröjor och skor. Blev inget! Dels för att tiden rann iväg och barnen var sådär halvglada med att shoppa... Sen just denna helgen svullnade jag upp som en ballong för lingonveckan börjar nog imon eller söndag:( De märks direkt när den är på ingång, jag blir som ett monster och magen svullnar upp så jag ser höggravid ut! Så alla jeans jag provade var typ tajta i midjan men lagom i bena, och jag kan omöjligt veta hur dom passat om jag inte vatt svullen. Så därför blev de inget. Skor hittade jag inga. De är ju mode med dessa hemska tygskor! Jag fattar de inte... man använder dom EN gång sen är dom sketna! Jag vill ha i skinn, eller ja de materialet iaf. Finns inga:/ Jag letar vidare, jag ger mig nog inte! Annars blir de ett par billiga som gatan så jag inte behöver vara rädd om dom. Förstår mig inte på er som köper convers i tyg, eller liknande dyra tygskor. Känns som bortkastade pengar! Få väl se om jag kan hitta mig ett par fred perry eller reebook, mina favorit märken på skor:)

Imon ska vi tidigt till loppis och kolla en säng till Alice. Hoppas den finns kvar som vi spanade på i onsdags!
Sen leta skor och köpa detox. Min granne/vän jobbar med hälsokost så hon har rekommenderat en detox kur som jag tänkte att jag skulle pröva. Dyr som tusan men efter att ha läst mkt om den verkar de vara den som är den bästa på marknaden just nu. Sen äre slut på socker och kaffe och onyttigheter! Kaffe kommer bli svårt! Men få köpa tee som substitut:)

Nu sover äntligen barnen, Alice var snoooortrött men kom inte till ro. Hugge somnade och sov en kvart i bilen efter kl 18 så han hade fått en energikick så de var fullfart på honom fram tills strax innan 22. Nu ska jag nog med snart gå och lägga mig. Jag är sååå trött.

Alice läkare hade nog ringt oss idag när vi varit iväg, dumt nog sökte han inte oss på våra mobiler! Hon var ju hos doktorn i måndags för hon hade ont i snippan. Läkaren ringde när proverna var klara, visade på e-coli bakterier! Hon måste fått de när hon varit magsjuk och haft sån diarre, e-coli bakterier lever i tarmen annars men hade då kommit in i urinröret och där ska dom icke vara. Så nu äter hon antibiotika.. Läkaren skulle åkterkomma om proverna dom skulle analysera mera, men inte hade vi en tanke på att han inte skulle söka oss till mobilen utan bara hemtelen. Så få ringa dit imon med.
Hoppas proverna är bra och att hon inte behöver mer antibiotika eller något!

Anledningen till att jag sitter här och bloggar nu är för att min kära sambo spelar skyrim;)
Ska väl gå och störa honom lite så han går och lägger sig samtidigt som mig:) Nu har vi ju hela vår 160 säng för oss själva! Sååå gott jag sover! Vaknar inte mer än 1 gång per natt och de är vid 3-4 tiden då Hugge ska ha välling, sen får jag sova nere vid fotändan men de får jag stå ut med:) Jag får ju sova halve natten ifred iaf!

Tjing!


Onsdag

Sista dagen för denna veckan, sen långhelg! Idag ska Hugge till A och fotas:) Om nu inte Alice vaknar med någon sjukdom.. Igår skrek hon som en stucken gris hela em, ont i snippan och knäna:( Smörjer med kortisonkräm som läkaren skrev ut, den svider så stackarn är ju rädd för salvan nu med..

Och dessa knän... idag ska vår bvc sköterska ringa och boka en ny tid till läkaren. Vi var ju magsjuka när vi hade tid till läkaren förra gången.

Nu ska Hugge ha gröt. Han ville inte alls sitta här i mitt knä snällt så jag fick skriva klart..

Tjing!

Tisdag

Hugo sov hela natten i sin egna säng, nu är han en stor kille! Han vaknade bara en gång, om man inte räknar med att Alice som vanligt väckte honom när hon skulle lägga sig.. Men han somnar alltid om snabbt då. Vid 4 vaknade han, hörde någon ropa "mamma" och tittar ner mot Hugge, då sitter han upp och letar efter mig.. klarvaken. Vid 4 ville jag inte gå upp så han fick välling och jag la mig nere vid fotändan på sängen och höll han i handen. Vi somnade och Hugge sover än:)
De känns bra för mig att ha honom i egen säng nu. Han var lagom gammal för att sova själv, 10,5 månader med närhet och nu lite space. Jag vet att när både han och Alice blir större så kommer dom få sova i våran säng igen, då dom är så stora att någon gång ibland inte gör att dom måste sova hos oss jämt. Vi har ju bara 160 säng så de blir ju trångt på 4 pers:P

Igår vare ett jädrans liv på Alice. Hon hade ingen feber men något var fel.. Hon skrek och grät hysterisk och kunde inte riktigt tala om vad de gjorde ont, tills vid 14 ungefär. Då kom de fram att de var i snippan, och i kombination med att vi tyckt att hennes kiss luktat väldigt illa de senaste dagarna så misstänkte vi urinvägsinflammation. Hon skrek och skakade av smärta vid 16 när Fredrik kom hem, så han ringde direkt 1177 som rådde oss att åka in till vc med henne, vilket Fredrik gjorde för dom hade öppet till 19 igår och de fanns en tid vid 18 till Alice:)

Jag och Hugo hade tvätten undertiden.. jäkligt glad att Fredrik sköter tvätten så jag slipper släpa ner barn dit! Hugo var inte road sådär vid 19 tiden, då ville han sova och somnade på min arm påväg ner till tvättstugan.
Fredrik och Alice kom strax efter 19, Alice var skitglad och pigg och verkade inte alls ha ont nu..Hon hade varit glad och inte skrikit eller någon på vc. Fått tatuering i form av en dinosaur och hade klistermärken i form av hjärtan som sköterskan satt på hennes öron för hon skulle ha öronhängen:P Alice älskar att gå till doktorn!:)
De var ingen urinvägsinflammation som tur var, men hennes sänka var hög vilket tyder på att de är något, bakterier eller virus. Vi skulle la avvakta och hämta ut en kräm och smörja snippan med.
Så idag blir de en tur till apoteket och hämta den.

Båda barnen sover och lägenheten är full av tvätt. Allt är blött så de får la hänga där de hänger..

Nu dricka mitt morgonkaffe, kika lite på facebook och vänta på att vilddjuren ska vakna:)

Åh ja jag installerade en app igår, heter instagram och de är som facebook fast med bilder som man laddar upp och kan redigera:) Följ mig där, Binebiin heter jag:)


Tjing!

Måndag

Skönt med måndag, skönt att Fredrik är bra nu så han kan jobba:) Han rubbade balansen här hemma lite när han var hemma en hel vecka från jobbet:P Men fasen va dåliga barnen och han var. Jag var sådär. Inge kul!
Nu hoppas vi att vi slipper sjukdomar och sånt lääänge:)

Inatt är första natten ever som Hugo i sitt liv sovit i sin egna säng:) Och de var väl inte ett beslut som togs igår kväll när jag la honom.. Nä för när vi la oss vid 00 så vaknade han givetvis och höll på och bråka.. Till slut tröttnade jag och la honom i sin säng och la mig jämte nere vid fotändan i sängen. Och han somnade! Ganska snabbt också. Bara en gång inatt vaknade han sen, och de var när jag väl smygit och lagt mig uppe jämte Fredrik. Då grymtade Fredrik till och Hugge vaknade och märkte att jag inte höll han i handen.. Så då fick jag lägga mig nere vid fotändan igen. Kan säga att jag har lite ont i nacken nu.. Kuddarna gled iväg, Fredrik har sparkat på mig och de var varmt och svettigt under alla täcken längst ner. Men de gick. Tro jag ska lägga han för natten i sin säng ikv. Kommer väl bli ett jädrans liv och sluta med att jag få ligga där hela kvällen jämte honom.

Nu sitter han här i mitt knä och är sååå gnällig. Men ingen tvingade honom gå upp vid 6 när vi andra gick upp:P Han brukar vakna runt halv 9-9 annars;) Alice sover än, hon få sova så länge hon vill kotten. Hon har fortfarande ingen aptit sen magsjukan:/ Vi försöker med allt som hon gillar men inget vill hon ha. Hoppas de vänder snart, hon är ju inte så pigg nu när hon inte äter något precis:/

Nu ska jag lägga Hugge i vagnen och se om han vill sova en stund.

Tjing!


Fredag

Jag har inte alls grepp om viken dag de är, inte nu när Fredrik varit hemma hela veckan.
Idag ska vi storstäda. Fredrik är hemma idag med, just in case. Jag hade la tänkt att han skulle hjälpa mig städa lite, få se vad han orkar.

Suck.. de är bara de att man ska resa på sig och ta tag i de.. Som tur är så är iaf all tvätt tvättad. Inga mer nerkräkta kläder eller nerbajsade lakan:) Igår var första dagen sen i måndags som Alice var uppe och pigg. Fullrulle på kvällen vid 22.... Hon var förbannad för att hon inte fick gå in och leka i sitt rum, Hugo låg ju och sov i rummet jämte och Alice är inte den som precis leker tyst.

Nu kom Hugge här och har varit iväg och bajsat så nu får jag byta den blöjan och sen ta tag i städandet.

Tjing!

Jahapp..

Nu var Fredrik utslagen också av magsjukan. Ingen har undgått den här, undra hur min bror mår.. Han var här hela helgen, när jag och Hugo var dåliga.

Jag har fått ont i halsen ist, underbart... Till helgen har jag iaf tänkt mig att alla ska vara friska.
Få hoppas de blir så!


Magsjukan update

Nu har jag legat i magplågor hela lördagen, sov mellan 12-17 och hade så ont i magen, var varm och hade feberont i hela kroppen. Men ingen kom ut från något håll, jag har en väldigt tålig mage. Igår hade jag lite ont i magen, men mådde helt OK.
Hugo spydde till och från, mest när han fick i sig för mkt välling. Sen bara rann allt ut. Febern låg på 38.8-39.8 hela helgen. Igår var han bättre, hade dock diarré hela dagen men framåt kvällen blev de bra och febern gick ner till 37.2. Idag är han helt pigg som en lärka, dock mer trött än vanligt. Hur hans poop är vet jag icke då han inte bajsat sen igår em.

Igår fick även Alice magsjukan. Började vid 18. Jag hade orkat mig upp och piggnat till, lagat mat och gjort sallad. Dukat fram på bordet och lagt upp till mig och Alice. Alice sätter sig och jag vänder mig om för att hämta en haklapp till henne, då hör jag hur hon gör hulkar sig och vänder mig om och ser hur en kaskad flyger över matbordet. Hennes mat blev till en soppa kan jag säga.... Och som hon sen var upprörd över, hon trodde hon skulle behöva äta de! Stackars barn! Sen kom de mera kräk på mig och golvet när jag väl fick fram en hink till henne att spy i.

Sen fortsatte de hela kvällen, hon spydde galla för magen var ju helt tom=( Vid halv 00 somnade hon på en madrass här i vardagsrummet, insnurrad i plastad frotté. Fredrik sov på soffan jämte henne och tog hand om henne inatt. Hon väckte han och sa att hon behövde spannen, himlans duktig var hon på att säga till när hon behövde spy! Bara en gång missade vi spannen. Hon vakande och blöjan var överfull av diarré, så han duschade av henne på morgonen. Nu har hon legat på madrassen hela dagen, sovit till och från. Helt kritvit är hon och säger inte ett ljud. Hon bara ligger och tittar, helt borta=/ Ont i magen har hon, de säger hon när vi frågar annars är hon tyst. Hoppas de går över snart! Fredrik var hemma idag, han hade knappt sovit och sen visste vi inte hur Hugo skulle må så jag ville inte vara hemma själv med två magsjuka barn, inte nu när dom är så små.

Jag och Hugo ska gå och handla nu, vi ska bryta de där vara hemma 48 timmar "regeln". Fredrik börjar få ont i magen och han vet inte om han vågar åka och handla ifall de sätter igång på han. Och ska han bli sjuk måste vi ha mjölk och sånt. Få handla snabbt och sprita händerna innan vi går in. Vad ska man göra:/


Magsjukan härjar

Givetvis åkte vi på magsjukan just denna helgen då min lillebror kom på besök. Så helgen har spenderats inne, med en skrikande liten gosse som varit sååå sjuk.

Jag fick ont i magen i torsdags kväll, Hugo hade ju haft feber hela dagen men var piggare på kvällen. Fredag morgon mådde vi bra så min bror hoppade på bussen hit. Efter lunch började jag få ont i magen igen, Hugo var som vanligt fast lite mer gnällig. Tänkte att de var pga att han inte var riktigt 100 sen febern. Gick ner till stan och mötte Sebbe vid tåget. Allt var ok. Vi mötte Fredrik sen åkte vi hem. Beställde thaimat som vi skulle äta strax efter 18. Jag hade redan då lite ont i magen. Jag åt kanske 1/5 del av lådan, kunde inte få ner mer så ont i magen fick jag. Sen la jag mig på soffan med rejäl magknip. Hugge var som vanligt, lite mer gnällig dock. Tog febern och den hade åter igen gått upp till över 38. Jag låg på soffan hela kvällen, Hugge la vi vid 21 tro jag. Sen vid elva tiden (tro jag de var) va Fredrik inne och kollade han då han började skrika. Då hade han bajjat ner hela sängen (vår säng då han sover hos oss fortf). Så då var de bara att byta allt och duscha av halve ungen i handfatet. Sen la jag mig med han och sov till 01. Då fick han lite välling då magen knorrade så. Hann inte mer än dricka upp innan de bubblade upp och han spydde ner hela sig själv och sängen. Så då fick han ducha... Sen fyllde han någon blöja till där under natten och spydde ner sängen en gång till på morgonen så han fick ducha igen. Lördagen följdes av hög feber och massa bajsblöjor. Allt han drack och åt rann direkt genom magen och ut. Åt ett håll iaf. Mitt onda i magen fortsätte, kunde knappt gå så ont hade jag. Sov mellan 12-17 och var helt utslagen. Men ingen kom upp eller ner, bara extrem värk i magen.. Magen såg ut som en ballong och hade sååå ont:/ Hugge spydde ner sig själv en gång inatt, resten av natten har han skrikit efter mat. Så vid 03 till slut somnade han och sov till 03.50. Jag hann inte somna då... Sen vare full rulle till halv 5. Sen somnade han. Vid halv 6 var de dags att gå upp tyckte han. Då hade han åter igen skitit ner hela sig själv och sin handduk han låg på. Så 40 min har jag kanske fått sova inatt. Ska väl inte klaga, Fredrik sov inte mer han heller och han sov inget på lördagen som jag gjorde och knappt någon fredagnatten heller. Han kommer somna som en stock ikv, om de nu blir så att Hugges magonda går över så vi får sova..

Denna dagen har följts av bajsfontäner och hög feber. Ungen är helt slut! Dock han han inte spytt... Och nu har febern hållt sig runt 38.6 och inte högre. Sen har inte maten runnit direkt igenom utan de har tagit en stund. Så de håller nog på att vända. Jag har fortfarande ont i magen, som magknip. Fredrik och Sebbe hade med ont i magen, men inte så ont som jag haft.. Jävlans otur att få magsjukan just denna helgen:( Lovade min bror att nästa gång han kommer på besök så ska vi inte vara magsjuka:P Förhoppningsvis nästa månad till Hugos 1 års kalas:)

Nu håller vi tummarna för att Alice slipper detta, och vi andra blir bra!
Trist men vi få hålla oss undan folk i 2 dagar från sista symptomet. Hoppas de ska bli skitväder så man kan vara inne utan att känna sig ledsen över att missa solen:)

Fredrik är och lämnar Sebbe i Halmstad och barnen sover, jag ska vila och hoppas jag mår bättre snart:)

Tjing!


Fredag

Igår hade Hugge feber, varför var knepigt att komma på. Han har ju varit lite förkyld tidigare i veckan, runnit lite snor och hostat då och då. Sen blev han frisk och sen kom feber någon dag efter han varit helt symtomfri. Tydligen kan en förkylning vara så enligt 1177 som vi ringde och hörde med. Misstänkte tänder först, men när febern blir så hög kan de icke vara tänder. Han sov hela dagen igår, men åt och drack bra. Idag är han frisk, ingen feber eller snor. Jag hoppas inte de vänder för idag kommer min lillebror hit=) Var ett halvår sedan han hälsade på, tiden går så fort!

De märks att Hugo är piggare idag, hela morgonen har han gått ett rövarstråk.. Dragit ut plastpåsar, klättrat i Alice säng och ätit på alla skor i hallen. Jag vill helst att han är stilla och lugn men de går ju icke... Skönt att han är bättre iaf=)

Jag har legat konstigt inatt, har såå ont i nacken... Stel som en pinne..

Nu kaffe sen ska jag nog röjja lite om jag orkar, kan ju knappt röra mig med denna nacken:/

Och efter långhelg...

.. Kommer jobbet. Inte för mig då men för Fredrik.

Så här sitter jag ensam och solen skiner utanför. Hade han vatt hemma hade jag tvingat me honom på en tidig morgon promenad:P Nu tar jag inte för mig de själv. Jag har shorts på mig idag, blir dagen som igår så är de precis lagom! Jisses vilken sommar vi haft! Och vart är våra sommarkläder? Får sticka ner på stan och köpa solhatt till ungarna.

Vilken underbar långhelg vi haft! Blev inge loppis i söndags, Hugge var ju så förkyld. Men vi gottade oss inne ist:) Måndags var vi uppe i kungsmässan och shoppade loss. Skulle haft skor till mig och Fredrik, slutade med två par till Alice och shorts till mig, och puder och träningsbyxor:P Var inte alls mkt folk, perfekt!

Igår på 1 maj var vi och kollade på ett korus nere i Skrea, kossorna var helt galna av lycka när bonden släppte ut dom efter en vinter i ladan:P Dom hoppade och skuttade och sprang som tokar, vilken lycka!
Sen åkte vi hem och Hugge fick mat sen körde dom och jag joggade/gick till farfars bågskytteklubb och åt grillad korv med hela familjen. Var så mysigt så:) Varmt var de med, tro alla utom jag brände sig i solen:P Fredrik skyller på mitt blatte blod, kan vara därför som jag tål solen mera. Eller de att jag redan solar lite solarium vilket gör att jag redan har grundbrännan:)

Idag ska vi nog till bvc, vår sköterska skulle ringa om en tid till Alice knän. Förhoppningsvis får vi komma dit idag. Sen ska vi kanske till Veddige och hämta en grej jag köpt via en fb loppis, sen förbi Fredriks systers familj. Då åker jag och barnen tåg, första gången för dom:) Men få se, Hugge hade feber nyss, bara 38 och han är pigg och leker nu. Snoret har typ försvunnit och hostar gör han knappt heller, misstänker att de är tänderna! Han är lös i magen med:/

Nu ska jag ta mig lite mera kaffe och sen se om sötrumpan Alice ska vakna:)
Hör henne ropa nu;)

Tjing!

RSS 2.0