Gott nytt år!

Nyårs löftet blir för oss två, inget socker. I form av godis och läsk. Kakor och tårtor äter man ju vid speciella tillfällen så det är OK då:) De kommer inte bli svårt att hålla då vi sällan äter godis, det har blivit nu under julen vi gottat till de men nu är de slut på de:) Läsk dricker vi aldrig nu mera. Bara varit någon julmust nu under julen. Jag behöver inte gå ner i vikt precis, men ett sockerberoende är inget jag är intresserad av.

Mitt egna nyårs löfte är att jag ska prioritera mig själv och min motion/kondition nu under 2012. Tänkte börja springa till våren:)

Om jag fick bestämma nyårslöften till barnen skulle de vara att Alice var mindre trotsig och Hugo skulle börja äta vanlig mat. Vi få se hur det går med de=)

Idag är vi bortbjudna på nyårsmiddag till barnens minsta kusin och hennes föräldrar:) Fredrik ska baka en chokladcheesecake som vi ska ta med, hoppas den blir god! Har aldrig gjort den innan nämligen.

Vi sitter fortfarande i pyjamas, årets sista dag bjöd på sovmorgon... till nästan 9! Inte så konstigt för Alice var uppe och bråkade en sväng vid 01 när vi skulle lägga oss.. Hon har blivit jättetetig med att sova. Vi tror att hon är mörkrädd:/

Nu ska jag duscha och göra mig klar så vi kommer nånvart här idag:)

Jag undrar vad 2012 har att erbjuda:)

Gott nytt år på er!

30 dagars lista

Dag 30 – Den här månaden

Tänk att jag slutfört en hel lista, inte dåligt=)

Den här månaden har varit en väldigt förväntansfull månad, med jul och all planering till de. Nu ser jag fram emot lite lugn och ro i januari.

Imon är det nyårs afton och ett nytt år följer, jag ska klura ut något bra nyårslöfte tills imon=)

Livet är orättvist

Idag går mina tankar till en ny vän. Fick ett hemskt sms imorse där hon skrev att hennes son i magen inte levde mer:( Jag kan bara föreställa mig hur det måste kännas, sån smärta i hjärtat. Det känns så otroligt orättvist att sånt här drabbar någon. Jag önskar att sånt här inte kunde inträffa.

En graviditet för mig innan jag fick Alice var solklar, man fick ett plus på stickan sen 9 månader senare dök det upp en bebis. Nu vet jag att det inte alltid är så. Flertalet vännet och bekanta har både fått missfall, ma och PSD i magen. Att bli gravid och sen föda ett barn är en svår, känslomässig resa som inte alltid har ett lyckligt slut. Även om att bära och föda sitt barn är underbart så kan hemska saker inträffa.

Skickar all kärlek och tankar åt mammor och pappor som förlorat något så värdefullt som ett barn.

30 dagars lista

Dag 29 – Din skola/din klass
Jag går inte i skolan just nu. Planerar att plugga vidare till något roligt längre fram när barnen är lite större. Just nu vill jag bara ägna mig åt att vara mamma:)

Dag 30 – Den här månaden

30 dagars lista

Dag 28 – En låt du avskyr

Eric Amarillo- om sanningen ska fram. Ja om sanningen ska fram så är denna låt sämst..
Förutom den låten så finns de inte så många fler låtar som jag avskyr.


Dag 29 – Din skola/din klass
Dag 30 – Den här månaden

30 dagars lista

Dag 27 – En nyfotad bild på mig


Från den 23:e december, nyare finns de inte:)


Dag 28 – En låt du avskyr
Dag 29 – Din skola/din klass
Dag 30 – Den här månaden

Julen hos oss

Oj vilken underbar jul vi haft! Bästa julen tillsammans med Fredrik och barnen hittills:)

Tänk, förra julen låg Hugo i magen och vi visste inte ens att det var en pojke. Nu 1 år senare sitter han med oss på golvet och öppnar sina egna paket:) Tänk vad som kan hända på ett år! Men nästa år är det garanterat att det inte blir något mer tillskott iaf;)

Den 23:e hade vi ju mini-julafton och Tomten kom med paket till barnen:) Alice grät först och blev jätterädd för Tomten, men sen när hon märkte att han hade med sig "ket" (paket) så blev hon väldigt social och trevlig;) Hon hjälpte Tomten dela ut paket till alla, hon for som en gummiboll runt och lämnade paket till alla:) Sen när Tomten skulle gå fick han 2 kramar! Oj va mkt saker barnen fick! Hugo fick mängder med kläder, för det hade jag sagt att han behövde:P Nu har han typ för mkt haha:P Jättefina kläder:) Alice fick en dammsugare, lite kläder, leksaker, film, cd skiva.. Minns inte exakt:P Jag och Fredrik fick spel och jag fick den obligatoriska Tomten jag alltid får av svärmor^^ Hon är rolig hon:P Jag och Fredrik fick ju en tidig julklapp som vi själva fick välja, en lampa till köket som jag så gärna ville ha:) Då sa svärmor att den köper dom till oss då så den fick vi redan i oktober:P Men absolut bäst för den ville vi gärna ha=) Åt mkt god julmat! Spelade julklappsspelet med:) Då fick jag skitbra grejer! 2 skärbrädor, en potatisskalare, en prydnadsängel och silvertejp :P Blev väldigt glad för potatisskalaren, för våran vi har har börjat bli über slö!

Sen på julafton tog vi de lugnt hela fm, sen lagade vi lite mat och åt... Jisses så mkt mat vi lagat.. Vi gjorde lika dant förra året och sa då att nästa år så lagar vi inte så här mkt. I år hade vi lagat mer mat.. Så vi har ätit hela julafton och juldagen och vi har ändå julmat över.. Nu börjar man bli lite trött på de:P

På julafton så öppnade vi mer paket, Alice fick 8 st my little ponys:) Hon älskar dom! Och hon blev så glad! Sen ville hon typ inte öppna mer paket.. Så vi fick göra de åt henne. Nästa jul köper vi inte så mkt. Hon blev inte gladare för att de var många paket, och alla sakerna var absolut inte nödvändiga. Hugo fick kanske 10 paket och det var väl lagom. Han fick en badstol, snuttefilt, leksaker, en canvas tavla att måla på, bok och sånt. Alice fick filmer, alla ponnysen, legoplatta, tomte och mera som jag inte minns. Jag och Fredrik köper alltid saker ihop, som vi båda vill ha. Så då köpte vi alla Shreck filmerna, säsong 1 & 2 av True blood, Mariokart med rattar till Wii. Sen hade jag köpt Skyrim till Fredrik (xbox spel) och 2 t-shirts, skummtomtar. Och han hade köpt en mobil till mig och ett minneskort och en björg ring=) Kunde inte vatt mer nöjd!

Sen igår på mellandagsrean stack vi till Elgiganten och köpte en ny tv:) Vi har inte satt upp den än, jag är rädd att den blir för stor i vårt vardagsrum! Den är på 42 tum men 40 hade räckt. Den ska upp på väggen på direkten så inte någon unge får den över sig, menar den ungen som står 2 cm ifrån tvn och bankar på den...

Av någon anledning kan jag inte lägga till lite kort.. Så få göra de vid ett senare tillfälle=)

30 dagars lista

Dag 26 – Det här saknar jag

Snöööööön!! Och samtidigt sommar och sol:) Först kan de komma lite snö, sen sommar och sol=)


Dag 27 – En nyfotad bild på mig
Dag 28 – En låt du avskyr
Dag 29 – Din skola/din klass
Dag 30 – Den här månaden

30 dagars lista

Dag 25 – Bästa konserten

Magnus Uggla, 2008 i Socitenparken här i Vbg tillsammans med Fredrik=)
Tro det var 18 juli:)

Dag 26 – Det här saknar jag
Dag 27 – En nyfotad bild på mig
Dag 28 – En låt du avskyr
Dag 29 – Din skola/din klass
Dag 30 – Den här månaden

God Jul!!


30 dagars lista

Dag 24 – Snyggaste kändisen


Jag behöver inte förklara varför va:P

Dag 25 – Bästa konserten
Dag 26 – Det här saknar jag
Dag 27 – En nyfotad bild på mig
Dag 28 – En låt du avskyr
Dag 29 – Din skola/din klass
Dag 30 – Den här månaden

Dan före dan:)

Idag fick jag överraskande nog min föräldraslant! Trodde inte den skulle komma innan jul nämligen. Så jag och Hugo stack ner till stan för att kika efter en julklapp till Fredrik. Jag har redan köpt 2 t-shirts till honom som han får, sen godis. Ville köpa något som han inte vet om, så nu har jag gjort de:) Vi sa ändå att vi inte skulle köpa något till varandra.. men men:)

Nu snart ska vi på julmiddag till Alice & Hugos farmor och farfar. Dit kommer även tomten och lämnar lite paket=) Imon ska Fredriks familj fira jul en bra dit härifrån men vi vill vara hemma i lugn och ro så därför kommer Tomten idag:) Jag förstår inte varför man måste åka överallt under julen. Jag älskar att gå i pjamas halve morgonen och sen inte behöva klä upp sig inför kalle och hans vänner:P

Jag är vrål hungrig! Blir första julmaten för i år om en stund:)

30 dagars lista

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Min sambo och mina barn! Dom får mig att må så oerhört bra=)

Om vi snackar saker och ting och inte personer så är det nog en bra film och mys i soffan som får mig att må bra. En god kopp kaffe med en vän, En rolig utflykt, Nya snygga jeans, ny snygg frisyr, sommar och sol.


Dag 24 – Snyggaste kändisen
Dag 25 – Bästa konserten
Dag 26 – Det här saknar jag
Dag 27 – En nyfotad bild på mig
Dag 28 – En låt du avskyr
Dag 29 – Din skola/din klass
Dag 30 – Den här månaden

30 dagars lista

Dag 22 – Din åsikt kring giftermål

Min åsikt där delar jag med Fredrik. Vi anser att det är "slut destination" i ett förhållande. Eftersom vi redan har 2 barn så vad händer efter man gift sig då? Hur utvecklar man sitt förhållande framåt då om man redan är gift med barn, vad kommer sen då..? Så vi har verkligen inte bråttom med de. Kanske vi gifter oss om 10 år eller något. I hemlighet då:) Och borgerligt. Vi får iofs inte ens gifta oss kristet då ingen av oss är med i Svenska kyrkan.

Fast först får ju Fredrik gå ner på knä och fråga om jag vill;P För jag anser att ska man förlova sig så är det killen som ska fråga och då ska de vara en överraskning för tjejen. Att gå tillsammans och köpa ring tycker jag är skit löjligt och jätte oromantiskt. Då kommer jag aldrig bli förlovad om jag själv måste ta tag i de:P Fredrik har frågat hur han ska lösa min ring storlek men de är la bara att sno en ring han vet passar på de fingret och sen överraska:) Man kan ju köpa en billig prov ring och sen gå tillsammans, det är en annan sak. Men att säga "hej älskling ska vi gå och köpa ringar imon och förlova oss" vid köksbordet där hemma är inte min grej.

Jag skulle kunna tänka mig att gifta mig på en "drive thru" i las vegas, hoppandes ur ett flygplan, i en luftballong, eller under vatten. På något udda och häftigt sätt, man gifter sig ju förhoppningsvis bara en gång:P

Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Snyggaste kändisen
Dag 25 – Bästa konserten
Dag 26 – Det här saknar jag
Dag 27 – En nyfotad bild på mig
Dag 28 – En låt du avskyr
Dag 29 – Din skola/din klass
Dag 30 – Den här månaden

Bvc 6 månaderskoll Hugo

Hugos 6 månaderskoll gick galant=) Han fick beröm för att han var så duktig på att sitta och var så charmig:P En pigg och glad kille:)

Vår bvc sköterska tyckte vi skulle börja med lite rutiner, vi har ju kört på friamning så att säga. Känns hemskt att neka honom bröstet bara för att han inte ska äta just då som vissa mammor gör. Barn behöver närhet också, och även om han inte är hungrig så gillar han att ligga där och fiffla. Mig gör de inget. Men rutiner kan vi behöva. Så nu ska jag ge honom lunch i form av puré. Sen ska Fredrik börja med att ge honom välling på kvällen och lägga honom. Försökte igår... han tog inte vällingen alls när Fredrik gav honom, trots att han var hungrig. Så jag fick tillslut ta över och då åt han lite välling och sen fick jag amma honom iaf. Och natten har varit hemsk... inatt har vi inte bara ammat 1 gång, nä han har använt mig som napp igen. Vilket betyder att ena bröstet är helt tomt på mjölk och de andra skrängfyllt. Ger jag honom de bröstet med mjölk i på natten blir han flyförbannad. Så för att inte väcka resten av familjen vid 4 så ger jag honom de han vill ha. Tänkte att nu när Fredrik är ledig över jul så ska vi försöka få ordning på detta. Blir väl att han får flytta till sin egna säng=/ Fast jag vill ju sova jämte Hugo på nätterna, känns hemsk att lägga honom i en egen säng bara för att jag inte vill agera napp på nätterna:/ Hade de inte varit för att Alice snurrar som en virvelvind så hade hon fått sova hos oss också, älskar att sova alla tillsammans:)

Han var 68 lång och vägde 7,5 kilo så han har gått upp ca 100 gram i veckan sen förra vägningen och det är jättebra=)

Tiden går så snabbt, snart är det 6 månader sedan han föddes, bara ca 6 månader kvar till sommaren och midsommar:) Ett år går så fort!

30 dagars lista

Dag 21 – Din åsikt kring abort

En abort har jag aldrig gjort, kommer nog aldrig göra en heller. För jag personligen skulle aldrig klara av att göra de! Jag hade konstant tänkt att "nu hade den bebisen varit född, undra om det varit en flicka eller pojke, vem hade h*n varit lik?".. Jag hade tänkt och tänkt.. "Nu hade bebisen varit 6 månader, hade den kunnat sitta som sina syskon kunde vid 6 månader?" "Nu hade bebisen varit 1 år och vi skulle haft 1 års kalas"  Och så hade jag fortsatt år in och år ut. För min del hade de inte gått med en abort. Endast om barnet varit sjukt dock. Och då skulle de vara något allvarligt som hade försämrats barnets livskvalité enormt.
Jag hade nog inte ens kunnat göra en abort efter en våldtäckt, det är ju inte barnets fel hur de blev till! Fast vem vem hur jag hade känt då.

Jag tycker det är fel att man får göra abort fram till vecka 18. Känns som om då har graviditeten pågått för länge. Max vecka 15 kan jag tycka. Om barnet inte är sjukt och de kommer fram på rul.

Ska tillägga att det är min personliga åsikt och jag är inte emot abort när andra gör de, jag tycker det är kanon att vi har fri abort i sverige. Men som sagt, varför vänta så länge som till vecka 18:/ Om man då inte fått reda på de så sent.



Dag 22 – Din åsikt kring giftermål
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Snyggaste kändisen
Dag 25 – Bästa konserten
Dag 26 – Det här saknar jag
Dag 27 – En nyfotad bild på mig
Dag 28 – En låt du avskyr
Dag 29 – Din skola/din klass
Dag 30 – Den här månaden

Tisdag

Imorse var jag som vanligt uppe strax efter 6. De ovanliga var att båda barnen ville upp då med. Så de har vatt fullrulle hela fm. Dock somnade Hugo vid halv 8 så då började jag baka lussekatter.. Var klar strax efter 10:P Det tog sin lilla tid, gjorde ju en sats till mig och Alice med saffran och en till Fredrik med pyttelite saffran. Hugo sov ca 30 min så han satt jämte sen och ylade missnöjt tills jag var klar. Alice åt 3 stora lussekatter sen la jag henne. Hon var jättetrött så lika bra hon fick sova då. Hon ska ner till sin farmor om en timma för då ska jag och Hugo till Bvc på 6 månaders koll och sen handla mat:)

Om jag ska gå om en timma så har jag väääääldigt bråttom.. Har inte gjort mig klar knappt och barnen ska göras färdiga och lussekatterna ska packas i påsar och frysas in. Stressa stressa:P

30 dagars lista

Dag 20 – Det här vill jag ha

-Jag vill ha snö, för en jul utan snö är ju inte så väldans kul.. Fast så länge de kommer snö någon gång i vinter är jag nöjd, bara så Alice får känna och leka i snön iaf en dag denna vintern!
-Jag vill även ha en ny mobil. Min mobil som tillhörde detta abonemanget tvättade ju Fredrik så den gick sönder totalt.. Nu har jag hans gamla lur som knappt funkar. Jag får inte förnya mitt abonemang förens om 5 månader, och jag vill inte ens förnya de utan jag vill byta abonemang! Då måste jag vänta ännu längre. Så jag vill ha en tillfällig mobil nu.
-Jag vill ha en sjukfri jul och nyår!


Dag 21 – Din åsikt kring abort
Dag 22 – Din åsikt kring giftermål
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Snyggaste kändisen
Dag 25 – Bästa konserten
Dag 26 – Det här saknar jag
Dag 27 – En nyfotad bild på mig
Dag 28 – En låt du avskyr
Dag 29 – Din skola/din klass
Dag 30 – Den här månaden

Måndag

Idag har jag trott de vatt fredag, haha:P Helt förvirrad är jag!
Haft fullt upp hela dagen, och det brukar vara så på fredagar så kanske därför.
Idag vid 10 traskade vi ner till coop i breared, skulle handla den godaste sillen som bara finns på där:P
Messade Martina för hon bor jämte coop om hon och barnen skulle med, inget svar först sen ringde hon och vi traskade då dit efter coop för att hälsa på en liten stund. Blev en lång stund med både lunch och kaffe:) Så när vi gick hem efter 14 från dom så fick barnen sova i vagnen, jag gick bara 1 timma men jisses vilken träningsvärk jag har i bena nu! Var lite väl mkt uppförsbackar när man inte rört så mkt på sig på flera veckor! Kom hem och då var de disk, laga mat, mer disk, plocka undan, bada Alice, borsta tänder och lägga Alice, sen satte Hugo igång med magen:( Han är nog förstoppad! Totalt glömt bort att nu när han börjat äta lite mat så kan magen bli så! Så han fick lite katrinplommon och somnade sen. Ska strax "väcka" honom med lite d-droppar och välling och sen gå och lägga oss. Hoppas jag kan sova nu inatt bara så som de kryper i bena nu:/

Imon är de dags för 6 månaders koll på bvc, handla all julmat + julklappar så då blir det med full rulle:P

30 dagars lista

Dag 19 – Den bästa kyssen någonsin

Första kyssen med Fredrik=) Vore taskigt att skriva något annat;)

Dag 20 – Det här vill jag ha
Dag 21 – Din åsikt kring abort
Dag 22 – Din åsikt kring giftermål
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Snyggaste kändisen
Dag 25 – Bästa konserten
Dag 26 – Det här saknar jag
Dag 27 – En nyfotad bild på mig
Dag 28 – En låt du avskyr
Dag 29 – Din skola/din klass
Dag 30 – Den här månaden

30 dagars lista

Dag 18 – Här bor jag

Av ren lathet så blir de inga bilder på hur vi bor. Men kort och gott, vi bor i en 3:a på 75 kvm (ungefär). Helt nöjd med planlösningen, känns lagom stort för oss 4 stycken. Vi bor i Varberg kanske jag ska tillägga:)

Dag 19 – Den bästa kyssen någonsin
Dag 20 – Det här vill jag ha
Dag 21 – Din åsikt kring abort
Dag 22 – Din åsikt kring giftermål
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Snyggaste kändisen
Dag 25 – Bästa konserten
Dag 26 – Det här saknar jag
Dag 27 – En nyfotad bild på mig
Dag 28 – En låt du avskyr
Dag 29 – Din skola/din klass
Dag 30 – Den här månaden

Lördag

Idag är jag "ensamstående". Usch inte kul alls.. Jag förstår inte hur ensamstående föräldrar med 2 barn eller mer orkar. Det är ju fullrulle jämt. 1 barn är ingen bigdeal, men 2 är mer än dubbelt upp faktiskt. Nu råder de iaf lite lugn här hemma. Var på väg ut, insåg att Alice mår nog inte så bra så tog tempen och visst... Feber.. Hon har varit uppe i lite mer än 3 timmar och ser ut som om hon varit vaken några dygn:/ Hon är helt röd om kinderna, det blir hon alltid när hon har feber. Så nu sitter hon i soffan med kudde och tutte och tittar på Hitta Nemo. Hugo ligger och klagar i sitt gym, han vill ju sitta upp och leka.. Men jag vågar inte låta honom sitta där själv än.

Jag har levt på nästintill flytande mat nu i någon dag. Har haft en blåsa under tungan som gjort så ont att jag inte kunnat tugga (gör fortfarande lika ont och tungan ser svullen ut!). Så vatt soppa som jag fått i mig med nöd och neppe. Har ju ätit annat också men inte mkt. Så nu har jag gått ner ännu mer i vikt, jag hade ju tänkt hålla 65-66 under vintern men de går inte så bra. Trots ingen motion, och äta precis vad jag vill så går jag ner. Jag får väl satsa på att försöka gå upp lite nu under julen:)

Så länge varade lugnet. Nu får jag ta Hugo här.

30 dagars lista

Dag 17 – Den här veckan

Den här veckan har det regnat och blåst, nästan konstant. Så vi har mest varit inne, haft besök av lite vänner nästan varje dag=) Myspys!

Dag 18 – Här bor jag
Dag 19 – Den bästa kyssen någonsin
Dag 20 – Det här vill jag ha
Dag 21 – Din åsikt kring abort
Dag 22 – Din åsikt kring giftermål
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Snyggaste kändisen
Dag 25 – Bästa konserten
Dag 26 – Det här saknar jag
Dag 27 – En nyfotad bild på mig
Dag 28 – En låt du avskyr
Dag 29 – Din skola/din klass
Dag 30 – Den här månaden

Fredag

Jahopp. Fredag. Jag gick hela dagen igår och fredagsmyste, så idag blir de liksom fel.
Idag ska jag ha besök av en vän på fm, sen händer inte mkt. Fredrik kommer hem från jobbet och vi ska äta mat och gosa ner oss i soffan och mysa:) Imon ska han vara iväg hela dagen nämligen:/

Barnen sover fortfarande. Alice bör vakna typ nu. Hon vaknar alltid några min innan julkalendern börjar, så jag missar alltid början på den då jag ska springa runt och leta kläder till henne, byta blöja och göra välling. Sen mitt i julkalendern vaknar Hugo så då får jag gå och hämta han. Så inte mkt jag får se av den på morgonen:P Men vi kollar alltid på kvällen med Fredrik också så jag får ju se den då=) Jag tycker den är så bra!

Nu mera kaffe och slänga sig i soffan och invänta kalendern:)

30 dagars lista

Dag 16 – Min älsklingsmat
Jag är ett stort fan av mat. Jag äter hellre mat än godis. Och jag älskar Thaimat! Jag gillar även indiskmat och liknande mat med mkt smak. Kyckling är de som jag kan äta jämt. Fisk är jag inte så förtjust i. Kött äter jag nu. Hade en 3 års period då jag inte åt röttkött utan bara fisk och kyckling. Nu äter jag röttkött pga variationen för sambons och barnens skull. Plus att de finns en hel del köttfätter som är goda. Typ kåldolmar! Eller köttfärslimpa:P
Onyttig mat är jag inte så intresserad av. Det blir en nödlösning om man är iväg. Fast visste ni att salladerna på en vanlig pizzeria är ganska så goda:) Det har jag upptäckt så pizza har jag inte ätit på snart 6 månader:P


Dag 17 – Den här veckan
Dag 18 – Här bor jag
Dag 19 – Den bästa kyssen någonsin
Dag 20 – Det här vill jag ha
Dag 21 – Din åsikt kring abort
Dag 22 – Din åsikt kring giftermål
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Snyggaste kändisen
Dag 25 – Bästa konserten
Dag 26 – Det här saknar jag
Dag 27 – En nyfotad bild på mig
Dag 28 – En låt du avskyr
Dag 29 – Din skola/din klass
Dag 30 – Den här månaden

Torsdag, 9 dagar innan jul

Film film film... Idag har vi haft film maraton. Trist väder ute och jag har haft ont i halsen och känt mig så trött och slö. Även Alice har legat på soffan och varit lite hängig. Få hoppas de är bättre tills imon:)

Kan inte fatta att de är 9 dagar kvar till jul. Ingen snö, ingen vidare julkänsla. Kanske infinner sig lite när man fått handlat lite julmat och köpt lite mera paket=) Ska väl köpa något till Fredrik, kanske. Han vill ha en korsords tidning.. Och en låda skummtomtar:P Vi har sagt att vi inte ska köpa några vidare paket till varandra iår. Jag tycker inte sånt är viktigt till oss vuxna. När jag var liten så minns jag att jag tyckte så synd om de vuxna som inte fick några paket. Men grejen är att man upplever inte julen på samma sätt. Nu vill jag se mina barn öppna sina paket och glädjas, det är lika roligt för mig som om jag själv skulle få egna paket. Lustigt de där:) Jag har köpt paket sen i oktober så jag minns inte ens vad jag köpt till Alice och Hugo:P Kommer bli kul att se paketen öppnas den 24:e :D

Nu ska jag vända på Herr Hugo.. Han går runt i gåstolen och envisas om att han ska över trösklen in i hallen.. Men det går inte så bra och han blir väldigt arg:P




30 dagars lista

Dag 15 – Detta ångrar jag
Ingenting! Alla val och beslut har fört mig hit där jag är idag och jag älskar mitt liv!



Dag 16 – Min älsklingsmat
Dag 17 – Den här veckan
Dag 18 – Här bor jag
Dag 19 – Den bästa kyssen någonsin
Dag 20 – Det här vill jag ha
Dag 21 – Din åsikt kring abort
Dag 22 – Din åsikt kring giftermål
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Snyggaste kändisen
Dag 25 – Bästa konserten
Dag 26 – Det här saknar jag
Dag 27 – En nyfotad bild på mig
Dag 28 – En låt du avskyr
Dag 29 – Din skola/din klass
Dag 30 – Den här månaden

30 dagars lista

Dag 14 – En artist/ett band du hatar

Oj vad ska jag börja haha! Jag gillar inte svenska artister. Tycker svenska artister är så fjantiga (många av dom är de). När någon säger ett namn på någon från Idol vet jag inte vem han/hon är. När någon säger han/hon som sjöng den låten på allsång på skansen så vet jag inte vem det är. Jag är helt ointresserad för jag tycker dessa Darin wannabes är så löjliga. När vi häromdagen gick en tipsrunda så var en av barnfrågorna "vem är detta på bilden" och jag kunde seriöst inte den! Det var en bild på Eric Saade tydligen.. Jaha.. vem är de? Namnet känner jag igen men jag vet inte vilken låg han sjunger eller hur han ser ut. Jag fick hjälp av svärmor som skrattade gott åt mig:P
Men en artist som jag inte ens förstår att folk gillar är Håkan Hellström. Jag fattar de inte.. Åh eller han Eric Amarillo! Han är ju pinsam.. och då pinsam på ett riktigt pinsamt sätt. Låten "om sanningen ska fram" är fruktansvärt kass! Den är inte ens bra när man är full, och då är den riktigt dålig:P Haha;P


Dag 15 – Detta ångrar jag
Dag 16 – Min älsklingsmat
Dag 17 – Den här veckan
Dag 18 – Här bor jag
Dag 19 – Den bästa kyssen någonsin
Dag 20 – Det här vill jag ha
Dag 21 – Din åsikt kring abort
Dag 22 – Din åsikt kring giftermål
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Snyggaste kändisen
Dag 25 – Bästa konserten
Dag 26 – Det här saknar jag
Dag 27 – En nyfotad bild på mig
Dag 28 – En låt du avskyr
Dag 29 – Din skola/din klass
Dag 30 – Den här månaden

30 dagars lista

Dag 13 – Min bästa vän

Fredrik är min bästa vän, hade vi inte varit ett par hade vi garanterat varit vänner iaf. Han är en sån person så alla borde ha en sån människa i sitt liv:)


Dag 14 – En artist/ett band du hatar
Dag 15 – Detta ångrar jag
Dag 16 – Min älsklingsmat
Dag 17 – Den här veckan
Dag 18 – Här bor jag
Dag 19 – Den bästa kyssen någonsin
Dag 20 – Det här vill jag ha
Dag 21 – Din åsikt kring abort
Dag 22 – Din åsikt kring giftermål
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Snyggaste kändisen
Dag 25 – Bästa konserten
Dag 26 – Det här saknar jag
Dag 27 – En nyfotad bild på mig
Dag 28 – En låt du avskyr
Dag 29 – Din skola/din klass
Dag 30 – Den här månaden

30 dagars lista

Dag 12 – I min handväska
Jag använder ingen handväska just nu. Rätt så onödigt då jag aldrig lämnar hemmet utan minst 1 barn, och med barn följer skötväskan:) Och där i finns de grejjer!! Jisses så mkt som får plats där i:P
Orkar inte rabbla upp allt heller:P


Dag 13 – Min bästa vän
Dag 14 – En artist/ett band du hatar
Dag 15 – Detta ångrar jag
Dag 16 – Min älsklingsmat
Dag 17 – Den här veckan
Dag 18 – Här bor jag
Dag 19 – Den bästa kyssen någonsin
Dag 20 – Det här vill jag ha
Dag 21 – Din åsikt kring abort
Dag 22 – Din åsikt kring giftermål
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Snyggaste kändisen
Dag 25 – Bästa konserten
Dag 26 – Det här saknar jag
Dag 27 – En nyfotad bild på mig
Dag 28 – En låt du avskyr
Dag 29 – Din skola/din klass
Dag 30 – Den här månaden

30 dagars lista

Dag 11 – Mina syskon

Alla mina syskon bor i olika städer med många mils avstånd så vi ses ytterst sällan. Har inte den bästa kontakten heller, vilket jag tycker är jättetråkigt:( Dock träffar jag ändå min lillebror då och då vilket är kanon:)

Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Min bästa vän
Dag 14 – En artist/ett band du hatar
Dag 15 – Detta ångrar jag
Dag 16 – Min älsklingsmat
Dag 17 – Den här veckan
Dag 18 – Här bor jag
Dag 19 – Den bästa kyssen någonsin
Dag 20 – Det här vill jag ha
Dag 21 – Din åsikt kring abort
Dag 22 – Din åsikt kring giftermål
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Snyggaste kändisen
Dag 25 – Bästa konserten
Dag 26 – Det här saknar jag
Dag 27 – En nyfotad bild på mig
Dag 28 – En låt du avskyr
Dag 29 – Din skola/din klass
Dag 30 – Den här månaden

1 år sedan


Denna bilden är från 13 december 2010:) Vi var uppe i Gbg tidigt på luciamorgonen och gjorde kubtest. Testet gick bra och denna bilden fick vi med oss hem:) Lyckan var total när kom ut utanför barnmorskegruppen. Jag tog en lussekatt och firade från ett café på hörnet:) Och tänkt, nu 1 år senare har plutten på bilden där lärt sig sitta:)

Alice kom nu och pekade på bilden, "Haggo, bodde i magen innan" "Bebis låg där, liten"
Vad hände sen då frågade jag henne då. "Jo bebis plopp!" För de sa ju plopp när Hugo föddes;)


30 dagars lista

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Eftersom jag förmodligen bara ska gå inne idag så blir de mjukisbyxor och en vit topp. Skulle jag få för mig att traska ut så hoppar jag i ett par jeans, de enda jag äger haha! Måste köpa nya jeans på mellandagsrean nu=) Baggy jeans tänkte jag, har aldrig ägt såna:P


Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Min bästa vän
Dag 14 – En artist/ett band du hatar
Dag 15 – Detta ångrar jag
Dag 16 – Min älsklingsmat
Dag 17 – Den här veckan
Dag 18 – Här bor jag
Dag 19 – Den bästa kyssen någonsin
Dag 20 – Det här vill jag ha
Dag 21 – Din åsikt kring abort
Dag 22 – Din åsikt kring giftermål
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Snyggaste kändisen
Dag 25 – Bästa konserten
Dag 26 – Det här saknar jag
Dag 27 – En nyfotad bild på mig
Dag 28 – En låt du avskyr
Dag 29 – Din skola/din klass
Dag 30 – Den här månaden

30 dagars lista

Dag 09 – Min pojkvän/flickvän (ev. dröm pojk/flickvän)
Min pojkvän/sambo heter Fredrik. En underbar människa helt klart. Han är ganska så lik mig fast väldigt olik också. Vi gillar olika saker, har olika åsikter om de mesta men ändå så lika varandra, svårt att riktigt förklara. Han är en bättre version av mig själv;) Han gör allt för mig och jag gör allt för honom, så som de ska vara. Han är den första killen jag träffat som är så perfekt, helt seriöst. De enda jag stör mig på med honom är att han jämt brer mina mackor med smöret på fel sida! Och han gör de bara för att retas med mig:P Jag älskar honom så mycket! Han är den bästa som finns helt klart=)

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Min bästa vän
Dag 14 – En artist/ett band du hatar
Dag 15 – Detta ångrar jag
Dag 16 – Min älsklingsmat
Dag 17 – Den här veckan
Dag 18 – Här bor jag
Dag 19 – Den bästa kyssen någonsin
Dag 20 – Det här vill jag ha
Dag 21 – Din åsikt kring abort
Dag 22 – Din åsikt kring giftermål
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Snyggaste kändisen
Dag 25 – Bästa konserten
Dag 26 – Det här saknar jag
Dag 27 – En nyfotad bild på mig
Dag 28 – En låt du avskyr
Dag 29 – Din skola/din klass
Dag 30 – Den här månaden

30 dagars lista

Dag 08 – Min favoritlåt just nu


Denna låten gillar jag verkligen! Inte alls min musiksmak men jag finner den lite catchig:)


En annan låt jag absolut älskar är denna, och detta är verkligen min musiksmak:)


Vilken tyckte du bäst om?


Dag 09 – Min pojkvän/flickvän (ev. dröm pojk/flickvän)
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Min bästa vän
Dag 14 – En artist/ett band du hatar
Dag 15 – Detta ångrar jag
Dag 16 – Min älsklingsmat
Dag 17 – Den här veckan
Dag 18 – Här bor jag
Dag 19 – Den bästa kyssen någonsin
Dag 20 – Det här vill jag ha
Dag 21 – Din åsikt kring abort
Dag 22 – Din åsikt kring giftermål
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Snyggaste kändisen
Dag 25 – Bästa konserten
Dag 26 – Det här saknar jag
Dag 27 – En nyfotad bild på mig
Dag 28 – En låt du avskyr
Dag 29 – Din skola/din klass
Dag 30 – Den här månaden

30 dagars lista

Dag 07 – Det här gör mig glad

Det som gör mig mest glad är mina barn och min sambo. Häromdagen sa Alice "Alice glad" (när hon hade öppnat en julklapp från sin kalender) och det gjorde mig såå glad och varm i hela kroppen! Att min lilla 2 åring nu mera kan uttrycka känslorna hon känner i ord, helt magiskt! Jag är för de mesta glad, jag har ju så mkt att vara glad över:)

Dag 08 – Min favoritlåt just nu
Dag 09 – Min pojkvän/flickvän (ev. dröm pojk/flickvän)
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Min bästa vän
Dag 14 – En artist/ett band du hatar
Dag 15 – Detta ångrar jag
Dag 16 – Min älsklingsmat
Dag 17 – Den här veckan
Dag 18 – Här bor jag
Dag 19 – Den bästa kyssen någonsin
Dag 20 – Det här vill jag ha
Dag 21 – Din åsikt kring abort
Dag 22 – Din åsikt kring giftermål
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Snyggaste kändisen
Dag 25 – Bästa konserten
Dag 26 – Det här saknar jag
Dag 27 – En nyfotad bild på mig
Dag 28 – En låt du avskyr
Dag 29 – Din skola/din klass
Dag 30 – Den här månaden

30 dagars lista

Dag 06 – Min dag

Hitills idag har vi haft besök av Martina, Nelli och Elmer:) Dom var här på fm och flickorna lekte lite, pojkarna åt/sov och mammorna drack kaffe;) Sen har jag och Hugo kollat på film och chillat medan Alice sov 2 timmar:)

Nu ska jag göra lite kaffe och invänta min älskling sen kan helgen börja<3

Dag 07 – Det här gör mig glad
Dag 08 – Min favoritlåt just nu
Dag 09 – Min pojkvän/flickvän (ev. dröm pojk/flickvän)
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Min bästa vän
Dag 14 – En artist/ett band du hatar
Dag 15 – Detta ångrar jag
Dag 16 – Min älsklingsmat
Dag 17 – Den här veckan
Dag 18 – Här bor jag
Dag 19 – Den bästa kyssen någonsin
Dag 20 – Det här vill jag ha
Dag 21 – Din åsikt kring abort
Dag 22 – Din åsikt kring giftermål
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Snyggaste kändisen
Dag 25 – Bästa konserten
Dag 26 – Det här saknar jag
Dag 27 – En nyfotad bild på mig
Dag 28 – En låt du avskyr
Dag 29 – Din skola/din klass
Dag 30 – Den här månaden

30 dagars lista

Dag 05 – Något som betyder mycket för mig

Min familj, min sambo och mina barn. Dom betyder allt för mig!

Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Det här gör mig glad
Dag 08 – Min favoritlåt just nu
Dag 09 – Min pojkvän/flickvän (ev. dröm pojk/flickvän)
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Min bästa vän
Dag 14 – En artist/ett band du hatar
Dag 15 – Detta ångrar jag
Dag 16 – Min älsklingsmat
Dag 17 – Den här veckan
Dag 18 – Här bor jag
Dag 19 – Den bästa kyssen någonsin
Dag 20 – Det här vill jag ha
Dag 21 – Din åsikt kring abort
Dag 22 – Din åsikt kring giftermål
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Snyggaste kändisen
Dag 25 – Bästa konserten
Dag 26 – Det här saknar jag
Dag 27 – En nyfotad bild på mig
Dag 28 – En låt du avskyr
Dag 29 – Din skola/din klass
Dag 30 – Den här månaden

Mysteriet med Hugos feber

Mysteriet med Hugos feber är löst, det visade sig i söndags att han hade små små utslag. Jahaa täntkte jag, 3 dagars febern måste de varit! För på söndagen försvann febern. Då hade han haft hög feber tors, fre och lördag. 3 dagar.
På måndagen såg jag att hela ungen var full av utslag. Så ingen tvekan om saken, det var 3 dagars febern han hade haft. Skönt att de är avklarat, den kan man ju bara ha en gång. Oftast är barnet opåverkat av den höga febern som dom får men de var ju inte Hugo, han var jättedålig och slö och trött. Så därför slog de mig inte att de var 3 dagars febern fören jag såg utslagen (som alltid följs efter febern gått ner när dom får just 3 dagars febern).

Här syns lite av utslagen på magen, sen hade han hela huduvet och bakom öronen och under hakan. Nu börjar dom försvinna iaf=)


Jävla otur att 3 dagars febern följdes av, av 5 månaders vaccineringen. Kanske var därför jag upplevde att han mådde sämre än vad Alice gjorde när hon hade 3 dagars febern i somras. Hon var bara hängig och slö men mådde bra iaf.

Nu ska vi la hålla oss friska ett tag framöver iaf=)

...

Idag ska vi städa, om jag får lägga ner Hugo.

Städa, plocka, fixa och dona.. tiden räcker inte till idag känner jag.

Nu ropar Hugo så nu får jag rusa.

30 dagars lista

Dag 04 – Min fobi
Tvestjärtar... Det finns inget äckligare..

Dag 05 – Något som betyder mycket för mig
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Det här gör mig glad
Dag 08 – Min favoritlåt just nu
Dag 09 – Min pojkvän/flickvän (ev. dröm pojk/flickvän)
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Min bästa vän
Dag 14 – En artist/ett band du hatar
Dag 15 – Detta ångrar jag
Dag 16 – Min älsklingsmat
Dag 17 – Den här veckan
Dag 18 – Här bor jag
Dag 19 – Den bästa kyssen någonsin
Dag 20 – Det här vill jag ha
Dag 21 – Din åsikt kring abort
Dag 22 – Din åsikt kring giftermål
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Snyggaste kändisen
Dag 25 – Bästa konserten
Dag 26 – Det här saknar jag
Dag 27 – En nyfotad bild på mig
Dag 28 – En låt du avskyr
Dag 29 – Din skola/din klass
Dag 30 – Den här månaden

30 dagars lista

Dag 03 – Min favoritbild på en idol

Svårt.. har egentligen ingen "idol" så. Tänker inom musik nu. Jag lyssnar på mycket olika. Mest djs då jag älskar trance, techno, dance, och liknande=)

Daft punk
Guetta
Brooklyn bounce
Tiësto
Blutonium boys
Deadmau5
Showtek
Jekyll n Hyde

Och många fler

Dag 04 – Min fobi
Dag 05 – Något som betyder mycket för mig
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Det här gör mig glad
Dag 08 – Min favoritlåt just nu
Dag 09 – Min pojkvän/flickvän (ev. dröm pojk/flickvän)
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Min bästa vän
Dag 14 – En artist/ett band du hatar
Dag 15 – Detta ångrar jag
Dag 16 – Min älsklingsmat
Dag 17 – Den här veckan
Dag 18 – Här bor jag
Dag 19 – Den bästa kyssen någonsin
Dag 20 – Det här vill jag ha
Dag 21 – Din åsikt kring abort
Dag 22 – Din åsikt kring giftermål
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Snyggaste kändisen
Dag 25 – Bästa konserten
Dag 26 – Det här saknar jag
Dag 27 – En nyfotad bild på mig
Dag 28 – En låt du avskyr
Dag 29 – Din skola/din klass
Dag 30 – Den här månaden

30 dagars lista

Dag 02 – Mitt favoritminne
- När mina barn föddes! Har massor mer underbara minnen med barnen, första gången dom log, skrattade:) Första gången Alice kröp, gick och sa mamma. Första gången Hugo sträckte upp sina händer emot mig:) Ja finns så mkt minnen! Men dagen då dom föddes är helt fantastisk, kommer aldrig glömma de!


Dag 03 – Min favoritbild på en idol
Dag 04 – Min fobi
Dag 05 – Något som betyder mycket för mig
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Det här gör mig glad
Dag 08 – Min favoritlåt just nu
Dag 09 – Min pojkvän/flickvän (ev. dröm pojk/flickvän)
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Min bästa vän
Dag 14 – En artist/ett band du hatar
Dag 15 – Detta ångrar jag
Dag 16 – Min älsklingsmat
Dag 17 – Den här veckan
Dag 18 – Här bor jag
Dag 19 – Den bästa kyssen någonsin
Dag 20 – Det här vill jag ha
Dag 21 – Din åsikt kring abort
Dag 22 – Din åsikt kring giftermål
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Snyggaste kändisen
Dag 25 – Bästa konserten
Dag 26 – Det här saknar jag
Dag 27 – En nyfotad bild på mig
Dag 28 – En låt du avskyr
Dag 29 – Din skola/din klass
Dag 30 – Den här månaden

Jahapp..

.. Sitter här med Hugo, vad annars? Han vaccinerades i onsdags, och har varit skit dålig!!!!
Vi har ringt 1177 två gånger och båda gångerna tyckte dom att vi skulle åka och kolla honom för att ha nästan 40 grader flera dagar i rad är inte normalt för en vaccination:/ Alice var dålig med när hon tog 5 månaders vaccinationen men detta tar priset. Nu ikväll har han haft under 39 så vi har väntat med att åka in till akuten. Går febern upp igen så åker vi ner till Halmstad (7 mil söder ut) för där finns barnakuten. Här har dom inga barnläkare:/ Och var enda gång vi varit på vc eller akuten med Hugo har läkarna sagt "ja jag är ju ingen barnläkare nu då..." och så har vi inte fått någon bra hjälp.

Jag har sagt de förr, jag är så in i h-vete trött på sjuka barn nu.. Jag håller tummar och tår, ja alla kroppsdelar som finns att hålla, att dom får vara friska nu! En sväng till med feber och jag åker direkt ner till Halmstad och tar alla prover som finns, på båda två.


30 dagars lista

Då börjar jag på en 30 dagars lista igen, få se hur många punkter jag kommer orka skriva;)



Dag 01 – Mitt fullständiga namn
Sabine Anna Edh

Dag 02 – Mitt favoritminne
Dag 03 – Min favoritbild på en idol
Dag 04 – Min fobi
Dag 05 – Något som betyder mycket för mig
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Det här gör mig glad
Dag 08 – Min favoritlåt just nu
Dag 09 – Min pojkvän/flickvän (ev. dröm pojk/flickvän)
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Min bästa vän
Dag 14 – En artist/ett band du hatar
Dag 15 – Detta ångrar jag
Dag 16 – Min älsklingsmat
Dag 17 – Den här veckan
Dag 18 – Här bor jag
Dag 19 – Den bästa kyssen någonsin
Dag 20 – Det här vill jag ha
Dag 21 – Din åsikt kring abort
Dag 22 – Din åsikt kring giftermål
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Snyggaste kändisen
Dag 25 – Bästa konserten
Dag 26 – Det här saknar jag
Dag 27 – En nyfotad bild på mig
Dag 28 – En låt du avskyr
Dag 29 – Din skola/din klass
Dag 30 – Den här månaden

Fredag

Så är åter fredagen kommen=) Härlig dag! Förutom de att de ser ut som kriget här;)
Jag säger ofta de, men just nu stämmer de faktiskt rätt så bra! Lådor, saker och mitt adventskalender projekt på hela köksbordet (ofta JAG skulle hinna klart med något i tid! haha:P) Så idag måste jag bli klar med adventskalendern, jag måste! Som tur är så är inte Alice medveten precis om att dagarna närmar sig jul, så vi börjar på kalendern när den blir klar=)

Igår hade Hugo feber, hela dagen:( Han var skit dålig verkligen.. Bara låg helt utslagen i mitt knä med en fuktad trasa på pannan:/ Han var helt väck! Jag blir så orolig, jag tro inte jag var så här orolig för Alice när hon var så liten och sjuk (tro inte ens hon var sjuk när hon var så liten). Det har absolut inget med kärleken till mina barn att göra, älskar dom precis lika mkt! Men Hugo känns mer ömtålig, känslig på något vis. Mammas pojke liksom. Sen tro jag det har att göra med koliken också, mitt undermedvetna får panik när han blir ledsen och mår dåligt. Jag far så illa när han är sjuk och skriker.
Så hela fm satt jag i soffan med honom i knät, snacka om att jag var kissenödig när klockan närmade sig lunch! Jag fick inte lägga ifrån mig honom många minuter. Han hade nästan 40 grader när febern var som värst, bara för vaccinet (och ipren tog bara ner febern någon halv grad).. Känns lustigt att han blev så jädra dålig.. Igår strax efter 16 vakande han efter att ha sovit en hel timma själv i vagnen, DÅ log han och skrattade! Så då trodde vi febern skulle gå över men icke:( Han har haft feber hela natten igen och jag är helt slut i huvudet (jag vaknar vid minsta lilla rörelse han gör ju). Jag tro inte han har ätit inatt heller.. Eller jag vet inte. Minns inte! Han bör nog vakna snart och vara hungrig iaf. När jag gick upp halv 7 var han inte alls varm i pannan så jag hoppas febern är förbi nu.

Så idag om jag får ska jag städa så vi slipper ha de ikväll och i helgen. I helgen ska vi mysa, åka till Kungsbacka (kanske) och mysa lite till. Baka lussekatter med=)



Vi hörs!

Hugo bvc 5 månader

Igår var det dags för vaccination och vägning/mätning av Hugo. Jag hade förväntat mig mkt skrik när han vaccinerades men icke. Första sprutan så gjorde han bara en grimas, sen lekte han vidare med bollen han försökte äta upp:P Andra sprutan, den som gör mkt ondare, så bara öppnade han munnen och laddade för världens skrik.. Jag hann ta upp honom innan han bröt ihop och han skrek bara någon sekund:P Sen skrattade han och hade sig! Han låg sen på skötbordet och lekte med bollen medan jag pratade lite med bvc sköterskan. Han hade gått upp bra i vikt:) 7190 gram väger han nu och är 67.5 lång=) Han är lika lång som Alice var vid 5 månader men några hundra gram mindre. Lång och smal kille har vi:) Bvc sköterskan berömde honom så, en underbart söt och mjuk liten kille<3 Eftersom han gått upp så bra i vikt av enbart amning tyckte inte hon att vi behövde börja ge honom annan mat. Rekommendationen från livsmedelsverket är ju att börja ge mat från 6 månader så vi följer väl de rådet då.

Han var så glad och go fram tills 20 på kvällen, då fick han feber och h-vetet började.. Nästan 39 grader har han haft och Ipren har inte tagit ner feber, snarare hade den gått upp efter de han fått Ipren.. Skit lustigt.. Han var vaken från 1 till lite efter 2 och bara skrek, sen sov han dåligt fram tills 5. Då somnade både han och jag. Så jag har inte fått sova mkt i natt. Jag är såå trött. Det är iaf en tröst att febern är pga vaccinet och att det kommer gå över under dagen.

Nu kom Alice här och meddelade att hon hade gjort nr 2. Bäst att ta de innan Hugo vaknar och vill upp.

Tjing!

RSS 2.0