Morrn!

Jisses vilken huvudvärk jag har!
Här är vi nog lite förkylda igen, tycker de kommer och går hela tiden.

Ska ta mig lite kaffe och hoppas min huvudvärk går över.

Imorse höll Fredrik på att försova sig, hans mobil hade stängt av sig. Tack vare att Hugo vaknade och buffade på mig för han ville ha mat så märkte jag att klockan var 06.20. Egentligen skulle jag hunnit duscha innan Fredrik åkt till jobbet, är så mkt smidigare att duscha när han är hemma och tar barnen om de är något. Mina duschar är sällan längre än några minuter nu när jag får duscha med en vild Alice lös i lägenheten. Blir precis ren iaf=)

Åh vad hon gnäller, hon hänger här i mitt knä.. Ska se "bumbi" på datorn men de finns ju inte här nu när datorn är blåst. Hon är så upprörd. Detta tjatet om att hon ska sitta vid datorn och se de har jag inte saknat!

Nu har jag inget mer att skriva, hörs senare=)

Im back

Nej men hej=)
Nu är datorn fixad, så nu ska de bli lite ordning här i bloggen:)
Skulle dock vilja ha en ny header, samt design. Funderar på om någon läsare som kanske kan hjälpa mig? Eller någon som vet någon som "jobbar" som att fixa lite nya headers och sånt? Snälla rara?

Och så kanske en uppdatering på vad som hänt här hemma.

Fredrik har haft sina lediga veckor i sommar, 5 stycken faktiskt. Pissigt att vara "ensamstående" nu igen.. Den stora frågan jag frågar mig är: Går livet verkligen ut på detta? Att jobba och vara ifrån sin familj hela dagarna? Jag skulle vilja vinna 50 tusen i månaden i 50 år (eller vad det nu är) så Fredrik kunde vara hemma lite mera.

Alice växer så det knakar, och pratar gör hon med. Skulle inte kunna skriva upp alla ord hon kan för det är så mkt. Hon härmar allt man säger och säger även 2 ordsmeningar då och då=)
Igår sa hon faktiskt "Hugo, titta, muuuu....låna" =) Hon visade Hugo hans kossa, sen lånade hon med sig den:P
Hon är så härlig=) Men två års trotsen börjar kicka in nu och hon testar gränser nått så OFANTLIGT.

Hugo är lite äver 2 månader och så himla söt! Han skrattar och ler och hans ögon glittrar. Dock skriker han på kvällarna och har ont i magen.. Vi har gjort allt. Så nu väntar vi bara ut de. Han börjar runt 17 nu mera, sen kan han hålla på hela kvällen med att skrika-pausa-skrika-pausa.. Jag kommer verkligen uppskatta kvällarna när detta är över=)

Jag har börjat min viktkamp nu också. Tänkte att jag iaf ska väga 67 kilo vid julafton. Nu väger jag 69 kilo så det ska väl gå. Inge mera socker här inte!

Vad annars.. Hmm inte hänt så mkt mera.

Nu när vi blåste datorn försvann ju alla bokmärken, mina favoritbloggar! Så snälla, är du en stammis med blogg så kommentera så jag hittar din blogg! Har letat upp några stycken men långt ifrån alla.

Ha det så bra kära du=)

Ingen dator

Förra helgen fick jag några elaka trojan jävlar som tog bort precis ALLT på datorn...:(
Eller allt finns där, men jag ser inga ikoner och kommer inte åt ett skit. För datorn är inte tom.. Nu har vi försökt fått hjälp med den men han som ska hjälpa oss är iväg så det kommer ta ett tag tills den är fixad. Och att leva utan dator är faktiskt inte så farligt. Tiden flyger förbi ändå;)

Kika in snart igen så kanske jag fått igång bloggandet igen=)

Hoppas bara allt på datorn går att rädda... Jävla Trojaner! Varför förstöra för andra så?

Tjing!

Lördag

Som vanligt finns de ingen tid till att blogga. Och häromdagen insåg jag att jag behöver en ny header, en ny blogg design vore inte dumt. Eller varför inte en helt ny blogg.

Hugo fortsätter med att skrika på kvällarna:/ Runt 19 brukar de börja och hålla i sig minst 1 timma. Stackaren skriker så han blir helt lilaröd. Jag klandrar mig själv och funderar på att sluta amma och köpa ersättning. Jag vill inte känna denna skulden som jag känner varje kväll:/ Men jag har undvikit mjölk i 10 dagar och hans mage är inte bättre. Så förmodligen är det han som är känslig och inte mitt "fel". Men jag känner mig ändå skyldig. Men han älskar att amma, han älskar att ligga nära mig. Fast jag undrar hur mkt mjölk jag har, jag kan nämligen inte pumpa ut något länge. Innan kunde jag pumpa ut 100 ml från ena bröstet bara, nu typ 20 ml. Men han äter varannan till var trejde timme och han äter bara från ett bröst åt gången så jag antar att mjölken räcker. Ska till bvc nästa vecka och jag hoppas han har gått upp bra i vikt, jag tycker han känns tyngre, men ser smalare ut.

Vet ni vad! Imon är Hugo 6 veckor och det betyder jogging! Min bm sa att eftersom jag var så "vältränad" (haha) när jag blev gravid så borde de inte vara någon fara att börja jogga 6 veckor efter förlossningen. Jag ska känna på lite iaf. Jag har längtat så efter att springa! Den frihetskänslan som man känner, jag älskar de! Tänka sig, jag som rökt och aldrig gått på gympan älskar nu motion:P Min gympalärare hade tappat hakan;)
Iaf så ska jag, OM vädret och hälsan tillåter (har lite ont i halsen just nu) jogga imon=) Ska ta en sväng på påskberget med Fredrik och barnen, eller ja han ska gå slingan med dom i vagnen och jag springa ett varv iaf=)
Var ju snart 1 år sedan jag aktivt joggade, då sprang jag iaf 45-60 min konstant. Nu kommer jag bli glad om jag klarar 5 min innan jag får stanna och flåsa.

Och jag säker en jogging kompis också! Jag vill ju självklart fortsätta jogga under hösten men varken vill eller vågar springa den slingan där uppe i den lilla skogen själv. Och Fredrik kan inte hänga på då han har barnen.
Så om du bor i Varberg och vill jogga med mig så säg till:D

Imon börjar jag med de, ikväll dricker jag lättöl och vräker i mig chips. Ska få bättre matvanor, imon. Lovar.




Fredag

Är väl inte den bästa stunden att blogga, Hugo är mitt uppe i sin skrikattack som började för en timma sedan. Dock verkar han ha mindre ont i magen ikväll.. Men jag har lärt mig att aldrig säga så, för då brukar de komma 3 faldigt tillbaka. Fredrik går med honom i bärselen och då och då tystnar han faktiskt. Igår skrek han i 2,5 timmar i ett sträck:( Han var helt lilaröd hela ungen och hes:( Sen blev han hungrig, och eftersom han hade så ont i magen kunde han inte äta heller stackaren. De är inte lätt.
Nu började han skrika ännumera.

Jahopp nu får jag ta honom. Trevlig kväll alla.


Akuten med lillebror=(

Igår kväll fick vi ta en tur in till Akuten med Hugo=(
Jag satt med honom i famnen i soffan och Alice var jämte, helt plötsligt trillar hon rätt över Hugo och knockar huvud mot huvud. En jädra smäll! Hugo vaknar och börjar skrika hysteriskt, Alice lika så. Min första reaktion var att skrika till på Alice, vilket var såå dumt för hon blev verkligen upprörd:/ Men just då var de bara tanken att fasen unge vi har ju sagt till dig 100 ggr att vara försiktig nära Hugo. Men självklart kan man inte klandra en unge på lite mer än 1,5 år. Hon gjorde de absolut inte med mening, om om de var mening att trilla på oss så var de iaf inte för att skada Hugo. Oj va ledsen hon blev, aldrig sett henne sån. Hon kunde inte komma upp till mig heller eftersom jag försökte trösta Hugo som skrek. Som tur var kom Fredrik hem precis då så han fick ta Alice, men de fick han inte för hon sprang bara iväg. Hon skulle bara upp till mig, var som om hon ville säga förlåt till mig. Iaf så fick jag ta henne och man märkte på henne hur jobbigt de var för henne. Hon var så trött att hon somnade snabbt när vi la henne, trots att Hugo skrek som en besatt. Vi tro hans mage började krångla, han skriker ju alltid runt 20 och klockan var 19.30 ungefär. Men kunde ju inte veta. Sen lugnade han sig iaf och vi bestämde oss för att åka in till akuten så någon fick titta på hans huvud:(
Sån tur att Alice farmor och farfar bor i samma trapp som oss för dom kom över och passade Alice.

På akuten såg dom att de var svullet på ena sidan huvudet. Men han verkade OK. Dock kallade läkaren dit en barnläkare som skulle kolla på honom. Så vi fick ett eget rum och vänta i. Då skulle Hugo äta, han var pigg ändå. Barnläkaren kom till slut och tog av honom alla kläderna och klämde och kände, kollade reflexer och i öron och mun (tydligen hade han fått sån tosk så de fick vi medicin för som vi ska hämta idag) Allt såg bra ut och hon tyckte han var så fin och duktig=) När hon väl gått så började han skrika, då började magen.. Så han skrek säkert hysteriskt i 5 min, tystnade och vi sprang ut från sjukhuset. Sen började han skrika igen och slutade inte förens vi kommit hem igen och varit hemma en bra stund. Jävla mage..

Alice hade vaknat bara strax efter de vi åkt till akuten igår. Hon ville inte komma till varken farfar eller farmor. Hon hade ropat efter oss och letat, varit jätteupprör och ledsen=( Till slut hade hon lugnat sig och låtit farfar ta upp henne. Sen när vi kom var hon så glad=) Hon och Fredrik satte sig och läste bok och jag försökte lugna Hugo. Till slut somnade han i bärselen och jag i soffan med den på. Så vi gick och la oss medan de andra satt uppe och kollade film. Alice behövde bli lite mera trött innan vi ine försökte lägga henne. Men hon somnade gott när Fredrik la henne sen.

Jag blev såå rädd när de hände, tänkte att nu gick Hugo säkert sönder! Dom är ju så ömtåliga, och speciellt de lilla huvudet. Skönt att allt gick bra iaf.

Nu är de bara jag som sitte uppe, de andra sover som stenar. Tro jag ska kika in på dom och se om Hugo vaknat, han har ätit hela natten, oh yes han har börjat med att använda mig som napp HELA natten nu igen. Men de gör inte så mkt, nu har jag vant mig och vi ammar i sömnen typ=P

Hejhej

Hugo-Bilder

Jag är verkligen dålig på att lägga över kort till datorn, och jag är ännu sämre på att lägga upp bilder här på bloggen:P De flesta åker upp på fejjan och sen glömmer jag visa lite här på bloggen.

Här kommer iaf några "gamla" bilder. Har inga färska på Hugo på datorn.


Här badar han, han älskar de!


En nöjd och lugn kille=)


Nu för ett tag sedan började han le och skratta, detta är de första bilderna jag fick på de=)






Han är så bedårande, vi alla älskar honom så mkt! Alice är helt till sig över sin lillebror<3

Ny vecka

Tjohej

Idag hade Alice fortfarande feber. Men inget annat. Hon är inte snuvig eller hostig, hon verkar faktiskt må ganska så bra, med alvedon i kroppen. Man märker snabbt när alvedonen gått ut och hon får feber igen, så gnällig hon blir då!

Skrikandet fortsätter här på kvällarna. Vi ha gjort allt för att de ska bli bättre med stackars Hugos mage.. De enda som hjälpt liiiite var när jag toppsade honom i rumpan så gaser och bajs kom ut, de hjälpte iaf häromdagen. Så jag ska faktiskt sticka ner på stan och köpa en "fis ventil" som de så fint heter. Om de finns vill säga. Jag har inte fått i mig minsta lilla mjölk sen i torsdags och de tycks inte göra någon nytta alls för hans mage:/ Ska fortsätta utan mjölk tills torsdag, har de inte blivit bättre i magen tills då så börjar jag dricka mjölk igen, då gör de ju ingen skillnad. Mitt amningstee verkar inte heller funka. Ska köpa ett annat te som är billiigare och testa de. Tycker 115 spänn för 20 påsar är lite dyrt, med tanke på att jag dricker minst 4 påsar om dagen.

Hugo har börjat vara vaken så mkt. Hela förmiddagarna ligger han i sin vagga och tittat och skrattar=) Somnar han är det bara för en 20 min typ. Sen vaknar han, och kikar vidare.

Tjing tjing!

RSS 2.0