Torsdag

Morrn morrn!
Vakande 05.57:) Härligt att vakna så tidigt av sig själv, iofs var jag så kissenödig så det var ju därför men jag kom upp tidigt tack vare de, Fredrik också=P

Så nu har jag redan duschat och tvättat håret och klätt på mig mjukiskläder, redo för att börja dagen=)

Tro jag ska lägga mig på soffan och virka en ruta, bör nog hinna de innan Alice vaknar. Hoppas jag.

Få se vad vi hittar på idag. Igår kväll var hon inte pigg alls. Hon fick vara hos farmor och farfar en stund medan vi var och handlade och dom sa att man såg verkligen på henne att hon inte var riktigt bra:( Ytterst lite feber hade hon på kvällen när vi la henne. Men det är för tidigt för att kunna vara vattkoppor. Fast Alice kusin var hos farmor och farfar förra veckan, en dag innan vattkopporna bröt ut på honom, vi minns inte om Alice var nere och träffade honom redan då. Iaf var Fredrik där nere och han kanske drog med sig de upp? Vattkoppor kan ju smitta via ventiler, så smittsamt är de. Men vet ej om det kan smitta så att Fredrik bar med sig de. Låter lite otroligt faktiskt.
Fast smittintervallen är la på två veckor så hon kan ju ha träffat honom, för jag vet att vi sa hej i dörren hos farmor och farfar när kusinen var där men minns ej när det var. Time will tell=)

Annars äre la någon annan skit Alice har fått nu. Eller så är hon helt frisk idag. Vet ej än.

Nepp en kopp kaffe nu och virka lite:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0