Värmen tar hårt

..På gravida, barn och gamla. Mötte en granne nere på gården som fått vända och traska hemåt med sin rollator för de var för varmt för henne att gå ner till torget. Såg på tanten att hon var helt slut:/
Själv knatade jag ner till bibblan. Var mer död än levande när vi kom fram. Alldeles för varm och kvavt ute för en promenad dit. Dock äre inte långt alls.. Men för långt för oss nu. Vi var där en stund och vilade lite och lånade nya böcker (Alice fick välja några stycken). Vägen sen var hemsk!! Tog över 40 min att gå hem, tar la typ 20-25 i vanliga fall. Alice var helt slut också, hon ville inte ens gå upp för trapporna själv, hon orkade inte.

Nu har vi vatt hemma en stund och jag tog fram kakor, för de gillar Alice. Tänkte så hon får i sig något nu vid lunch. Hon fick en bit kaka, tittade på den, smakade lite sen kom hon fram till mig och gav tillbaka kakbiten och gick och la sig i soffan:/ Äter hon inte kaka äter hon knappats något annat heller. Tänker inte tjata på henne, hon drack iaf lite äpplejuice nu. Ska veva ner hennes rullgardin och så ska vi sova nu. I hennes rum är det svalast eftersom de ligger vägg i vägg med trapphuset.

Jag är såååå glad över att jag inte ska ha barn senare i år än vad jag nu ska! Sommaren som gravid med Alice var fruktansvärd! Och hon är ändå född i slutet på okt så då var jag inte så stor ändå, men de var varmt!

Är man gravid får man klaga på värmen. Jag har hellre 18 grader och molningt än detta vädret som man ändå inte kan vara ute i:( Bebisen kommer ju inte gilla sån här kvav värme heller. Tur att vi har kvar takfläkten här i vardagsrummet:)

Nu ska vi sova bort lite av em=)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0