Hej igen!

Jag har inte haft tid att blogga, haft så mkt att göra. Alice pott-tränas ju nu så bara de tar lite tid. Hon är superduktig! Inne hos oss och nere hos farmor säger hon till när hon behöver kissa & bajsa. I tvättstugan hände en olycka i torsdags, så hon kan inte gå utan blöja när vi är iväg än men de går bra hemma iaf. Trodde de skulle varit svårare!

I helgen har vi varit på Gekås, trodde de skulle vara hur mkt folk som helst men de var de inte! Visst stundtals var alla på samma ställe men man får tänka lite och gå där de är minst folk för tillfället. Vid 10 kom vi dit och åkte hem när de stängde vid 17:) Barnen var otroligt snälla! Turades om att sova i enkelvagnen och de gick kanon! Vi åkte faktiskt ifrån Gekås och hade gått och tittat på precis allt. Oftast glömmer man ju något som man skulle kikat på men vi var så nöjda i lördags:)

Igår var de morsdag och jag fick blommor på sängen och en mugg med en söt liten nalle i av barnen;) Älskling hade även äntligen satt in ett kort på mig & han i min medaljong (heter de så?) från Björg som han köpte för något år sedan:)
Sen så åkte vi till Österöö Fårfarm och tittade på de söta små lammen och fikade i solen:)
Alice var lagom intresserad, Hugo brydde sig inte alls. Men de var skoj ändå:) Därefter var de veckohandlig och sen hem och duscha barn och raka Hugo, sen bjöds de på grillad korv nere hos farmor och farfar:)

Jo ja vi klippte Hugo igår. De bara rann svett ner från huvut igår, ingen annan var så varm men han svettas väldigt mkt och just från huvudet. Vilket sen gör att han får värmeutslag i hela huvudet och ligger och kliar och river på detta hela nätterna, han sover jätteoroligt:/ Så igår tog Fredrik fram sin rakapparat och ställde in den på 9mm och vi klippte av allt hår. Så snygg han blev! Han passar så bra i rakat hår! Och så skönt han tyckte de var! Han kliade inte i huvudet på hela kvällen och han har.... sovit HELA NATTEN UTAN ATT VAKNA. För första gången på 11 månader & 1 dag så har han sovit gott hela natten:) Hoppas de fortsätter med de och att fått bort håret hjälper mot utslagen!

Idag ska vi ner till stan och posta en grej. Sen vet jag inte precis. Hade tänkt städa idag men de ska regna imon så jag gör de då ist så han vi vara ute i de fina vädret idag, sen ska de ju bli sämre väder igen! :( :(

Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0